Beyşehir Belediyede moraller bozuk

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7inci Grupta 5 haftalık bir mağlubiyet serisinin ardından gelen golsüz beraberlik Beyşehir Belediyesporda tatmin edici bulunmadı.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta 5 haftalık bir mağlubiyet serisinin ardından gelen golsüz beraberlik Beyşehir Belediyespor’da tatmin edici bulunmadı.

 

Pazar günü, önemli bir Konya derbisinde Selçuklu Belediyespor’u konuk eden Beyşehir Belediyespor rakibi ile yenişemeyerek golsüz berabere kaldı. Kendi saha ve seyircisi önünde rakibini mağlup edemeyen mavi-beyazlılar, mağlubiyet serisine son vermesine rağmen hedef galibiyet olunca sonuçtan çok fazla memnun olamadı.

 

Beyşehir Belediyespor Futbol Şubesi Sorumlusu Memiş Kunt, yaptığı açıklamada, Selçuklu Belediyespor maçına futbolcularının çok iyi hazırlandığını belirterek, “Selçuklu Belediyespor’u yenmemiz gerekiyordu. Rakibimizi puan cetvelinde alta alabilmek için yenmek şarttı. Maçın önemi çok büyüktü. Galibiyet için sonuna kadar mücadele ettik. Rakip de biz de iyi oynadık. Galibiyet için elimizden gelen gayreti gösterdik. Aslında birkaç önemli gol pozisyonu da yakaladık ama gol bölgelerinde etkili olamadık”dedi.

 

Maçtan önce sakatlıklardan yakınan Kunt, şöyle devam etti: “Bu maç öncesi deyim yerindeyse sakatlıklar ve hasta futbolcularımızın olması belimizi büktü. Takımın yüzde 25’lik bölümü sakat ve hastaydı. Hatta serumla, iğneyle sahaya çıkıp oynayan futbolcularımız vardı. Maçta sadece iki oyuncu değişikliği yapabildik. Çünkü, kenarda yedek bekleyen oyuncumuz da yoktu. Hepsi hastaydı. Bu olumsuzluklara rağmen sahadaki onbirimiz güzel bir mücadele verdi. Sonuçta berabere kaldık, inşallah bu kaybettiğimiz maçları ileriki haftalarda telafi edebiliriz. Spor Servisi

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri