Beyşehir BALa bileniyor

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, transfer ve yeni bir tesis için çalışmalarını sürdürüyor

Genel Kaptan Memiş Kunt, hedeflerinin daha yukarılar olduğunu söyledi

 

 

Yeni sezonda Futbol Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, transfer ve yeni bir tesis için çalışmalarını sürdürüyor. Transferin yanı sıra tesisleşmeye büyük önem verdiklerinin altını çizen mavi-beyazlı ekibin Genel Kaptanı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Memiş Kunt, “Süper Grup’ta namağlup şampiyon olarak BAL Ligi’ne yükseldik. Ancak bu iş bununla bitmeyecek. Bizim hedefimiz; daha yukarı ligler. O nedenle transfer çalışmalarına erken başladık. Şu anda hocamız Nail Vurucu maçları izliyor, oyuncu tespiti yapıyor. Bünyemize uygun, bizi yukarılara taşıyabilecek oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz. Maddi manevi hiçbir sıkıntımız bulunmuyor. Çünkü hesaplarımıza buna göre yaptık. Beyşehir Belediyespor, BAL Ligi’nde fırtınalar estirecektir. Biz takım olarak büyük hedefler peşindeyiz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum.”şeklinde konuştu.

 

Kunt, tesisleşme konusuna da açıklık getirerek, şunları kaydetti:  “Sporcularımızın antrenman yapacağı, kros çalışması gerçekleştireceği bir tesisi yeni sezona yetiştirme çabası içerisindeyiz. Elbette bununla sınırlı kalmayacak. Başka takımların Beyşehir’e gelip kamp yapmaları için, yeni tesislerin hazırlığı içerisindeyiz. Sabahları göle karşı uyanacakları, göl manzaralı olarak antrenman yapacakları tesisleri hayata geçirme projelerimiz var. Beyşehir’i gerek spor, gerekse turizm açısından tüm Türkiye’ye tanıtmak istiyoruz. Sportif anlamda da, Beyşehir’in başarıyı hak ettiği düşüncesindeyiz.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri