Beyoğlu'nda Şüpheli Kovalamacası

Beyoğlu'nda kaçan iki şüpheli şahıstan biri kovalamaca sonucu yakalandı. Yaka paça gözaltına alınan şahıs polis merkezine götürüldü. Diğer şahıs ise kaçtı.Olay Piyalepaşa Bulvarı'nda yaşandı. İddialara göre polisin takip ettiği...

Beyoğlu'nda kaçan iki şüpheli şahıstan biri kovalamaca sonucu yakalandı. Yaka paça gözaltına alınan şahıs polis merkezine götürüldü. Diğer şahıs ise kaçtı.

Olay Piyalepaşa Bulvarı'nda yaşandı. İddialara göre polisin takip ettiği iki şüpheli kişi, Kasımpaşa istikametinde yürürken görüldü. Şahısları fark eden polis şüphelilerin peşine düştü. Olay yerine takviye polis ekipleri de çağrıldı. Bu sırada şahıslarla polis arasında kovalamaca yaşandı. Bir otomobil galerisi önünde şahıslardan biri yakalandı. Diğeri ise kaçtı. Yakalanan şahıs araca bindirilerek sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

'POLİS ŞÜPHELİYİ DÖVÜYORDU'

Olayın görgü tanıkları ise polisin şüpheliye çarparak yere düşürdüğünü söyledi. Şahısları yaya olarak kaçarken gördüğünü anlatan görgü tanığı, "Polis şahıslardan birine otomobil ile vurdu. Birini yakaladı. Diğeri ise kaçtı. Araca aldılar şüpheliyi. Gelen polis dövüyordu. Sonra götürdüler." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri