Beylikdüzü'nde Öğretmenler Günü Kutlaması

Beylikdüzü Belediyesi, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenler ve aileleri, Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan’ın parçalarıyla eğlendi.Yemekte konuşan Beylikdüzü...

Beylikdüzü Belediyesi, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenler ve aileleri, Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan’ın parçalarıyla eğlendi.

Yemekte konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Öğretmenleri sadece bir gün hatırlamak yeterli değil. Eğitimcilerimizin, eğitimin genel anlamdaki sorunlarını biliyoruz. Bu kadar köklü sorunların olduğu bir ortamda yerel yönetimlerin daha aktif rol üstlenmelerini umut ediyoruz. Yerel yönetimlerin ‘mutlaka eğitimin içerisinde olması gerektiğini’ düşünüyorum. Biz aktif rolümüzü daha üst seviyelere taşıyoruz. Eğitimin ve eğitimcinin, okullarımız ve çocuklarımızın yanında olacağız. Biliyoruz ki eğer çok iyi bir geleceğe sahip olacaksak bun geçtiği yol eğitim, okullarımız bunun da mimarı eğitimcilerdir.” dedi. İmamoğlu, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü tebrik etti.

Öğretmenler ve aileleri, sahneye çıkan sanatçı Sevcan Orhan’ın konseriyle doyasıya eğlendi. Hareketli parçalarda yerlerinde kalkan öğretmenler halaylarıyla bu coşkuya ortak oldu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri