Beyhekim’e nihayet onay geldi

İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Beyhekim Sağlık Kompleksinin ilk etabı olan Bölge Hastanesinin bağımsız Beyhekim Devlet Hastanesi olarak onaylandığını açıkladı

Yazır’da bir milyon metrekarelik alanda kurulan Beyhekim Sağlık Kompleksi Projesi 320 yataklı Bölge Hastanesi, 100 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, 200 yataklı Onkoloji Hastanesi, 200 yataklı Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanelerini içine alan kapsamlı bir proje olarak büyük önem arz ediyordu. 

Konya’yı bölgede sağlık üssü konumuna getirecek olan Beyhekim Sağlık Kompleksi Projesi şehir adına önemli bir yatırım olarak ifade ediliyor.
Uzun zamandan beri yapım çalışması devam eden Beyhekim Sağlık Kompleksi’nin ilk etabı olan Bölge Hastanesi tamamlanarak kısmen hizmete açılmıştı. Ancak bağımsız bir hüviyete kavuşmadığı için personel ataması yapılmayan hastaneye diğer hastanelerden görevlendirmeler yapılıyordu.
İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Bölge Hastanesi’nin bağımsız Beyhekim Devlet Hastanesi olarak onaylandığını açıkladı. Beyhekim Devlet Hastanesi’nin 320 yataklı genel dal hastanesi olarak onaylandığını belirten Hasan Küçükkendirci, onayın ardından şimdi ise idari kadroların atanmasıyla ilgili çalışmaların olduğunu kaydetti. Hasan Küçükkendirci, atamaların yapılmasıyla birlikte işleyişle ilgili çalışmalara başlanacağını belirtti.
Bunların hepsinin belli bir süreçte gerçekleşeceğine işaret eden Hasan Küçükkendirci, atanması beklenen Beyhekim Devlet Hastanesi Başhekiminin Konya’dan olmasını beklediklerini ifade etti. Hasan Küçükkendirci, Beyhekim Sağlık Kompleksi Projesi’nin içinde bulunan diğer hastanelerle ilgili çalışmaların da devam ettiğini, Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi’nin yaz döneminde hizmete gireceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri