Beyaz sayfa açtık

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, birlik ve beraberlik mesajları vererek, yeşil-beyazlı ekibi hak ettiği yerlere taşıyacaklarını söyledi.
Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, birlik ve beraberlik mesajları vererek, yeşil-beyazlı ekibi hak ettiği yerlere taşıyacaklarını söyledi. Şan: Yeni bir yapılanma ile güzel günlere dev adımlarla ilerleyeceğiz
 
Konyaspor’un ligde her takımı yenebilecek güce sahip olduğunu ve Karşıyaka karşısında aldığı galibiyetle içsahada kazanamama baskısını da üzerinden attığını söyleyen Kulüp Başkanı Ahmet Şan, taraftarlara Konya'ya ve Konyaspor'a yakışır desteklerinden dolayı, Konya basınına da genel kurul sürecinde gösterdikleri birlik beraberlik nedeniyle teşekkür ederken, terör saldırıları ve Van'da meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu.
Ahmet Şan, ülke olarak çok zor günlerden geçtiğimiz belirterek, "Bitlis ve Hakkari'de meydana gelen terörist saldırılarında 29 asker ve emniyet mensubumuzun şehit olduğunu, 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve 20'ye yakın askerimizin ise yaralandığı haberiyle büyük bir acı ve üzüntü yaşadık. Şehitlerimizin acısını milletçe paylaştığımız ve kenetlendiğimiz günlerde bu kez de Van'dan gelem deprem haberiyle aynı acıyı ikinci kez yaşadık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Biliyoruz ki milletimiz bu durumun üstesinden her bir bireyin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek yardım elini uzatmasıyla gelecektir. Allah bir daha böylesi acıları bizleri yaşatmasın. Yaşanan acı sadece Van'ın değil tüm milletimizin acısıdır ve bizde bu acıyı paylaşıyoruz" dedi.
KÜSKÜNLÜKLERİ BİTİRMELİYİZ
20 Ekim Perşembe günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde Konya basının örnek bir şekilde kenetlendiğini ve Konyaspor'un içerisinde bulunduğu sıkıntılardan bir an önce kurtulması adına kendilerinin göreve gelmeleri konusunda büyük destek verdiğine işaret eden Kulüp Başkanımız Ahmet Şan, "Geçmişin üzerine gereken dersleri alarak bir sünger çekip yeni bir yapılanma ile kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakıp, Konyaspor'umuzun durumu düzelinceye ve takımımız yeniden hak ettiği Süper Lig'e yükselene kadar genel kurul sürecindeki birlikteliğin devam etmesi en büyük dileğimiz. "Dün dünde kaldı cancağazım. Artık yeni şeyler söylemek lazım" sözünden hareketle artık yeni ve beyaz bir sayfa açtık. Bu tür birlikteliklerin başarıyı getirdiği gerçeği de ortada. Konya basınına gösterdikleri ilgiden ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor, aynı desteğin bundan sonrada devam etmesin diliyoruz" dedi.
TARAFTARLARIMIZA YAKIŞTI
Kulüp Başkanı Ahmet Şan, taraftarlarıın Karşıyaka maçında örnek bir tutum sergilediğini belirterek, "Takımımızı Konya'ya ve Konyaspor'a yakışır şekilde destekleyerek, acılarını paylaştığımız şehitlerimizi anarak ve ailelerinin acısına ortak olarak, bununla birlikte Karşıyaka taraftarlarına büyük bir misafirperverlik örneği gösterip, en ufak bir kötü tezahüratta bulunmayan taraftarlarımız birlikte tezahüratta yaparak sergilediği tablo ile büyük bir takdir kazanmıştır. Taraftarlarımıza bu örnek tutumları nedeniyle ve ayrıca şahsıma gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde de takımımızı her türlü şartta 90 dakika boyunca desteklemelerini istiyorum. Geçmiş yıllarda centilmenliklerinden dolayı defalarca Mavi Bayrak ödülü alan taraftarlarımızın yine aynı davranışlarda bulunarak kötü ve çirkin tezhürattan uzak, Türkiye'ye örnek bir duruş sergilemelerini diliyorum. Çıktığımız bu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun" şeklinde görüş belirtti.
KAZANDIK, SEVİNÇLİYİZ
Karşıyaka maçını da değerlendiren Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Çok zorlu geçen bir 90 dakika sonunda kazanmasını bildik. Uzun bir aradan sonra kendi sahamızda alınan bu galibiyetle futbolcularımız üzerlerindeki stresten kurtularak özgüvenlerini yeniden kazandılar. Takımımız bu ligde her takımı yenebilecek güce sahip olduğunu göstermiştir. Artık kamuoyuyla, basınıyla, taraftarıyla el birliği içerisinde hareket ederek kenetlenme zamanının geldiğine inanıyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri