Beşir Atalay: Herkesin Sılayı Rahim Yapması Gerekir

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, her insanın sılayı rahim yapması gerektiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, her insanın sılayı rahim yapması gerektiğini söyledi.

    Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde Keskinli olan siyasetçiler, iş adamları, sanayiciler, bürokratlar, yazarlar, akademisyenler ve sanatçılar ile bir araya gelerek, ‘Keskin Buluşması’ programı düzenledi. Programa katılan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Keskin'in tarihi, sosyal ve ekonomik dokusunun tekrar canlandırılması gerektiğini belirtti.

    Keskin’in gelişimi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirten Atalay, kamu yatırımlarının kendileri tarafından yapılacağını, özel yatırımların da Keskinli iş adamları tarafından yapılması gerektiğini ifade etti.

    Çocukluğunda Keskin’in şehir görüntüsünde olduğunu, çarşı ve pazarın canlı olduğunu belirten Atalay, "Şu dönemde ilçe kan kaybediyor. Tekrar ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışılmalıyız. Bu toplantı iyi bir başlangıç oldu. Geleceğe dönük önemli bir proje olabilir. Kırıkkale’de ‘Güçbirliği’ projemiz var ve iyi bir şekilde yürüyor." dedi.

    Atalay, adrese dayalı nüfus sisteminin getirilmesiyle Keskin’in gerçek nüfusunun ortaya çıktığını ve nüfus azaldığı için küçük ödenek aldığını belirterek şöyle konuştu: Önceden Keskin’in çarşısı iyiydi ve Keskin bir şehir görüntüsündeydi. Keskin bir şehirdi. Toplumsal düzen değişikliği, coğrafi yapı ve gelişme konusu Keskin’in nüfusunun azalmasında etkili oldu. Devlet olarak gereken desteği sağlayacağız. Çalışma gruplarımız olabilir. Herkes bu ilçeyi sahiplenmeli, benim diyebilmeli ve buraya yatırım yapmalıdır.”

    Toplantıya Vali Ali Kolat, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyesi Zeynep Kavlak, Yönetmen Mesut Uçakan, iş adamları, sanayiciler, bürokratlar, yazarlar ve akademisyenler katıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri