Beşiktaş'tan transfer harekatı

Ligde üst üste alınan mağlubiyetler nedeniyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta yönetim teknik heyetin talebi üzerine devre arasında transfer yapma kararı aldı.

Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki haftadan itibaren girişimlerine hız vererek yabancı futbolcularla temasa geçeceği öğrenildi.

Bonservisi Paris Saint Germain'de bulunan ofansif orta saha oyuncusu Nene'yi takıma katabilmek için girişimlerde bulunacak olan Beşiktaş yönetiminin ayrıca Avrupa takımlarının bedelsiz olarak devre arasında bırakabileceği isimlerle de görüşeceği bildirildi. Sezon başında da Beşiktaş Nene için uğraş vermiş fakat görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı.

Lig Tv'nin verdiği bilgilere göre ; transfer konusunda izleme komitesiyle birlikte hareket edecek Beşiktaş Yönetimi'nin Nene dışında bir forvet daha almanın hesaplarını yaptığı ifade edildi.

Defansın solunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş teknik heyetinden gelecek talebi bekleyen yönetimin bu konuda da girişimler yaptığı bildirildi.Samet Aybaba tarafından yeniden kadroya alınan Emre Özkan'ın göstereceği performansı bekleyen siyah-beyazlı yönetimin kararını daha sonra vermesi bekleniyor. Lige verilen arayı Antalya Side'de değerlendiren Beşiktaş'ta yönetim ve futbolcular öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Fikret Orman'ın da katıldığı yemekte futbolculara moral verildiği öğrenildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri