Beşiktaş'ta Sivasspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında Sivasspor ile Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, çalışmalar sıkı bir şekilde sürüyor.Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında Sivasspor ile Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, çalışmalar sıkı bir şekilde sürüyor.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenmanın yaklaşık 1.5 saate yakın sürdüğü açıklanırken, spor salonunda bir kondisyon çalışması yapan oyuncular, 10 istasyondan oluşan parkuru değişmeli olarak uyguladı. 45 dakika süren salon çalışması sonrası antrenman sahasına geçen oyuncuların, kondisyon koşularıyla idmanı noktaladığı açıklandı.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek, izinli olan Veli Kavlak, milli takımlarda bulunan; Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Pedro Franco, Demba Ba ve Tomas Sivok katılmadı. Jose Sosa tedavi sonrası bir yürüyüş yaptı.

Beşiktaş'ta, Sivasspor maçı hazırlıkları bugün akşam saatlerinde yapılacak günün ikinci antrenmanı ile devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri