Beşiktaş'ta Sağlık Bilgilendirmesi Yapıldı

Beşiktaş A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçı sonrasında sakatlık yaşayan futbolcuların son durumlarını hakkında bilgiler verdi. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Doktor Karanlık, sakatlığı geçtikten...

Beşiktaş A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçı sonrasında sakatlık yaşayan futbolcuların son durumlarını hakkında bilgiler verdi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Doktor Karanlık, sakatlığı geçtikten sonra Fenerbahçe ile oynanan derbi maçının ikinci yarısında görev alan Sosa, hakkında şunları kaydetti:

"Jose Sosa'nın sakatlığı ile ilgili basında yanlış bilgiler vardı. Jose Sosa'nın, Balıkesirspor maçında sol diz iç yan bağı koptu. Bu sakatlığın 10-12 hafta arası iyileşme süresi vardır. Bu benim veya herhangi bir kişinin görüşü değil, literatürde böyledir. Sağlık ekibi olarak çok yoğun çalıştık ve Jose Sosa'yı takıma beklediğimizden daha kısa sürede teslim ettik. Açıkçası bu kadar çabuk olacağını ben de tahmin etmiyordum. Sosa, tam 24 gün sonra takımla çalışmalara başladı ve dün ikinci yarı oynadı. Sosa'yı takıma bu kadar kısa bir sürede verdiğimiz için, sağlık ekibi olarak mutluyuz."

Derbi maçta sağ omzundan problem yaşayan Kaleci Tolga’nın durumu içinse kulüp doktoru, MR sonucuna göre konuşmanın doğru olacağını ifade etti. Tolga Zengin için yapılan açıklama şöyle:

"Tolga Zengin sağ omuzundan bir problem yaşadı ve gereken müdahaleyi anında yaptık ve maçı tamamladı. Bugün kontrol amaçlı, sağ omuzunun MR'ını çektireceğiz. Ben büyük bir problem olacağını tahmin etmiyorum ama MR'ın sonucuna göre konuşmak daha doğru olacaktır."

Ertuğrul Karanlık, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisinde görev yapamayan Serdar Kurtuluş’un Perşembe günü Partizan ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında sahada olabileceğini sözlerine ekledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri