Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Devam Etti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 2. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 2. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Futbolcular çalışmaya ısınma hareketleriyle başladı. Isınma hareketlerinin ardından 5’e 2, pas ve orta şut çalışmaları yapan siyah beyazlı ekip, idmanın son bölümünde dar alanda oyun çalışması yaptı.

Çalışmada milli takım kampından dönen Kerim Frei ve Atınç Nukan da yer aldı. Jose Sosa, Demba Ba ve Oğuzhan Özyakup tedavilerinin ardından sahada bireysel çalışma yaptılar.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri