Beşiktaş'ı kimse ezik durumuna düşüremez!

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Sinan Vardar ile Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, bomba açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Sinan Vardar ile Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz gündeme bomba gibi düşen "geçmişi araştırın dilekçesi" konusunu açıklığa kavuşturdular. Quaresma ile ilgili iki tarafın görüşleri ise netti.
 
Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Sinan Vardar ile Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz Radyospor'da Her Çarşamba Beşiktaş'ın nabzını yakından tutan "Alper Üstündağ ile KazanKaynıyor" programına katıldı.

Sinan Vardar:
"Bir kere şu çok net bilinsin ki; ben Emniyet'e değil Beşiktaş Kulübü'nün en üst mercisi olan Divan Kuruluna yaklaşık 10 gün önce kadar suç duyurusunda bulundum. Dilekçemde, Sayın Süleyman Seba sonrası Beşiktaş'ta yaşanan ekonomik dar boğaz nasıl meydana geldi, 101. yılımızda şampiyonluk nasıl gitti, Ferrari'nin 2011 yılında F.Bahçe maçında topsuz alanda yaptırdığı penaltı ve sonucunda gördüğü kırmızı kart incelenmeli, sorularına yanıt verilmesini ve Demirören yönetiminde yapılan transfer yanlışlıkları, menajer ilişkileri ve faizlerle alınan paraların incelenmesi yönünde talepte bulundum. Beşiktaş Kulübü bir çınardır ve kimse bu tip konuları üzerimize oynayarak ezik duruma düşüremez buna kimsenin hakkı yok. Gündeme getirdim bir an önce araştırma heyeti kurulmalı. Açıklığa kavuşturulmasını istiyoruz. Camiada nedense kimse kimsenin ayağına basmıyor ama buna bir dur demek lazım ve şeffaflaşmasını sağlamak gerekiyor. Konu ile ilgili tüm yetkililer konuşsun açıklığa kavuşsun ben de her şeye hazırım..."

Yalçın Karadeniz:
"Sayın Sinan Vardar'ın dilekçesinden bilgim var. Neticeyi beklesin deşifre etmesin, müracaatı gizli tutsun isterdim. Bundan dolayı üzüntülüyüm. Konuya gelince hemen değerlendirilip sonuca varılacak bir hadise değil. Mahkemeler bile kurulan heyetle araştırmalar yapar, deliller toplar yani böyle ağızdan çıktığı gibi çözülecek kolay bir konu değil. Hukuk çerçevesinde ve kulüp tüzük-kuralları gereği inceleyeceğiz. Bu yüz yılı aşkın tarihimizde ilk defa olan bir şey. Her konu zaafa uğradığında ilk olarak Divan akla geliyor ve hemen çözüm isteniyor. Sayın Vardar'ın dilekçesi genişkapsamlı, somut delillere, objektife dayanmayan bir dilekçedir. Ne yapmamız gerektiği konusunda araştıracağız, düşünüceğiz, komisyon kuracağız ve sabırlı olacağız. Acele edilmemeli çözeceğimize inanılsın yeter..."

Sinan Vardar:
"Mendez efendi Quaresma'yı yüksek rakamlara satarız diyerek atıp tutuyordu ne oldu? Quaresma bırakın oynamayı, yedekte oturmayı kadroda bile yok. O zaman böylesine bir yıldızı nasıl satamıyorsun anlamak mümkün değil. Bütün kafadan çatlaklar zamanında takıma toplandı, kulüp futboldan anlamayanlara teslim edildi, 3 kişi tarafından yönetilip diğer yöneticilerin görüşlerine saygı duyulmadı şimdide adeta cenazeye gelen Fikret Orman ve ekibinden mucize bekleniyor. Kulübü yeniden keşfetmeye gerek yok para veriliyorsa oynatılmalı sonra vizyonu yaptırılıp satılmalı. Oynatılmayacaksa bu kadar para yazık günah çöpe gidiyor, altyapıdaki oyuncular da forma hayali ile yanıp tutuşuyor..."

Yalçın Karadeniz:
"Quaresma konusunun mevzu yapılması bile yanlış. Eğer büyük bir para veriliyorsa bu oyuncudanyararlanmak gerekiyor. Kulübün bir kuruşunu çöpe atacak hali yokken bu durum nasıl böylesine bir hal alıyor anlamak mümkün değil. Yönetim, teknik heyet bir şeyler söylüyor ama devamlı ikilem yaşıyorlar herkesin aklı karışmış durumda. Kaos artık çözülmeli. Yaratıcı oyuncumuz yok sistem Fernandes'in üzerine yığılmış durumda o da 60'tan sonra bitiyor. Gerçekleri görmek için futbol otoritesi olmaya gerek yok sebepler kenara bırakılmalı farklılık yaratılmalı, Quaresma takıma geri alınmalı. Kafalardaki soru işaretleri kalksın fedakarlık yap dediler adama, o da 750.000 euro yaptı bugün 750.000 euro 1.5 trilyon TL'nin üzerinde bir rakam. Artık ne fedası bekleniyor çözemiyorum yönetim pazarlığı bir kenara bırakıp oyuncudan yararlansın düşüncem bu..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri