Beşiktaş'a sürpriz var

Torku Konyaspor’da, ligin 32. haftasında Pazartesi günü Beşiktaş ile Ankara’da oynanacak maçın hazırlıkları dün gerçekleştirilen yenileme antrenmanıyla başladı. Kartal'ın hedefi galibiyet

Gençlerbirliği galibiyetiyle çıkışını sürdüren Torku Konyaspor’u Beşiktaş maçı heyecanı sardı. Ligin 31. haftasında, Salı günü Gençlerbirliği’ni konuk eden Torku Konyaspor, iki haftalık yenilgiden sonra  tek golle aldığı galibiyetle puanını 41’e yükselterek 8. sıraya yükseldi. Torje ise 6 haftalık aradan sonra tekrar golle buluştu. Rumen futbolcu ene son 26. hafta da Trabzonspor karşısında Kartal’ı galibiyete taşıyan golü atmıştı. Sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle rakibi karşısına değişik bir 11 ile çıkan Torku Konyaspor’da ilk kez bir lig maçında ilk 11’de çıkan Volkan Fındıklı sergilediği futbolla gelecek için umut verdi. Rakibini ikinci yarıda Torje’nin attığı şık golle yenerek 90 dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrılan Torku Konyaspor’da, ligin 32. haftasında Pazartesi günü Beşiktaş ile Ankara’da oynanacak maçın hazırlıkları dün gerçekleştirilen yenileme antrenmanıyla başladı. Bugün dinlenecek olan yeşil-beyazlılar Ankara’ya Pazar günü sabah antrenmanından sonra gidecekler.   Konyaspor’da Gençlerbirliği maçında oynayamayan, ancak sakatlığı geçen Vukoviç ile birlikte sarı kart cezasını tamamlayan Ali Turan, Selim Ay ve Kenan Özen teknik adamlar görev vermesi halinde Beşiktaş’a karşı forma giyebilecekler. Gençlerbirliği maçında yedek soyunan ve ikinci yarıda oyuna giren Hasan Kabze, Torje ve Djalma da Beşiktaş maçında ilk 11’de görev alabilecek.

ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM

Gençlerbirliği önünde Torku Konyaspor'a 3 puanı getiren golü kaydeden Rumen oyuncu Gabriel Andrei Torje, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve bunun karşılığını da önemli bir galibiyet elde ederek aldıklarını söyledi. Ligdeki 7 maçlık yenilmezlik serisinin ardından peş peşe deplasmanda oynadıkları Mersin İ.Y. ve Galatasaray maçlarını kaybettiklerini ifade eden Gabriel Andrei Torje, "Ligi en iyi yerde tamamlama adına geçmemiz gereken rakiplerden biri Gençlerbirliği idi. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Takım olarak iyi mücadele ettik. Kazanmayı çok istiyorduk. Son bölümlerde bulduğumuz gol ile galip geldik. Gol attığım için mutluyum. Ama daha önemlisi kazanmaktı. Aldığımız bu sonuçla Gençlerbirliği'ni geçerek sekizinci sıraya yükseldik. Şimdi önümüzde 3 maç kaldı. Bu maçları da en iyi sonuçlarla kapatarak sezonu bulunduğumuz yerde tamamlamak istiyoruz. Aldığımız bu önemli galibiyetten dolayı takım arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri