Beşiktaş-Konyaspor maçı muhtemel 11'leri

Bu yıl 11. kez düzenlenen Süper Kupa'da Beşiktaş ile Atiker Konyaspor Samsun'da karşı karşıya gelecek.

Türkiye Kupası şampiyonu Atiker Konyaspor bugün Samsun’da Lig şampiyonu Beşiktaş ile Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmada Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

İLK SINAV İLK HEYECAN

Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası kazanan Atiker Konyaspor ilk kez Süper Kupa karşılaşması oynayacak. Geçtiğimiz sezona göre yenilenmiş kadrosu ve değişen futbol anlayışı ile de ilk resmi sınavına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip Samsun’da taraftarlarını mutlu etmek istiyor.      

AKÇAY’IN İLK RESMİ MAÇI

Atiker Konyaspor’da Aykut Kocaman’ın ayrılmasıyla 3 yıllığına göreve getirilen Mustafa Akçay, ilk resmi maçına Beşiktaş karşısında çıkacak. Deneyimli teknik adam yeni takımıyla ilk resmi müsabakasında kupa kazanma şansı yakaladı. Yeşil-beyazlı ekipte altyapı başta olmak üzere birçok proje ile yakından ilgilenen Akçay, kendi kariyerinde Atiker Konyaspor ile ilk kupasını almayı hedefliyor.

İki teknik direktör aynı zamanda farklı takımların başında 4 kez karşılaştı. Oynanan 4 maçta Şenol Güneş’in takımları 3 kez kazanırken, 1 maç beraberlikle sona erdi. Mustafa Akçay’ın Şenol Güneş’e karşı şu ana kadar galibiyeti bulunmuyor.

GOLCÜ SIKINTISI

Santrafor transferi gerçekleştiremeyen Atiker Konyaspor’da Süper Kupa maçında bu mevkide kimin oynayacağı merak konusu oldu. Ioan Hora’nın takımda düşünülmemesi ve son olarak Riad Bajic’in de Udinese’ye transfer olmasının ardından gol yollarında oyuncusu kalmayan Atiker Konyaspor’un Süper kupa maçında Anadolu Selçukspor’dan Seddar Karaman yada bu mevkinin oyuncuları olmayan alternatifli oyuncuların oynaması bekleniyor. Takımın Avusturya’da olduğu süre içerisinde Anadolu Selçukspor ile çalışan Ezekiel’in Süper kupa maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.Teknik direktör Mustafa Akçay, başarılı oyuncunun Beşiktaş maçına kadar olan çalışmalarını yakından takip edecek ve son kararını verecek. Taraftar da Ezekiel’in performansını görmek için sabırsızlanıyor.

KONYA SAMSUN’A AKACAK

Atiker Konyaspor taraftarı Eskişehir’de Medipol Başakşehir’de oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Eskişehir’e akın etmiş ve takımın kupayı kazanmasına büyük katkı sağlamıştı.  Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar bu kez Samsun’a akın ederek Süper kupa maçında takımlarını Beşiktaş’a karşı yalnız bırakmayacak.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş; Fabri, Beck, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Tolgay, Babel, Cenk

Konyaspor; Serkan, Skubic, Ali Turan, Moke, Eren, Ali Çamdalı, Baurabia, Ömer, Traore, Milosevic, Ezekiel

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri