Beşiktaş, Kayseri Erciyes Maçına Hazır

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 7. hafta kapanış maçında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yarın oynayacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını yaptığı son antrenman ile tamamladı.BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 7. hafta kapanış maçında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yarın oynayacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını yaptığı son antrenman ile tamamladı.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenmana tedavi sonrası bireysel çalışan Serdar Kurtuluş ve Jose Sosa katılmadı. Gökhan Töre ise takımdan ayrı koşu yaptı. Mustafa Pektemek, antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışırken, çift kalede da yer almadı.

Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Streching çalışmaları, istasyon koşuları sonrası yapıldı. Elle pas şut, kafa pas şut, çalışmasının yer aldığı oyunlar oynandı. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon, taktik program ve yarım sahada çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Beşiktaş, saat 16.00'da Sabiha Gökçen'den kalkan özel bir uçakla Kayseri'ye giderek orada kampa girecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri