Beşiktaş İle Eskişehirspor Yenişemedi

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 4. haftasında oynanan Beşiktaş ile Eskişehirspor mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere tamamlandı.Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve hakem Çağatay Şahan'ın düdük çaldığı...

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 4. haftasında oynanan Beşiktaş ile Eskişehirspor mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere tamamlandı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve hakem Çağatay Şahan'ın düdük çaldığı maçta ev sahibi Beşiktaş, 21. dakikada Olcay Şahan'ın golüyle öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü 71. dakikaya kadar korudu. Konuk Eskişehirspor'dan Berkay Tolga Dabanlı'nın 71. dakikada attığı gol karşılaşmaya eşitliği getirdi.

Eskişehirspor'dan Funesmori, 86. dakikada gördüğü ikinci sarı ve ardından da kırmızı kartla oyun dışında kalırken, takımını da 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Beşiktaş, 4. hafta sonunda 8 puan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, konuk Eskişehirspor ise 4. hafta sonunda puanını 5'e çıkardı ve maç fazlasıyla 6. sıraya yükseldi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri