Beşiktaş için tekrar topbaşı

Torku Konyaspor’da Beşiktaş maçı hazırlıkları yeniden başladı. Pazartesi günü öğleden sonra topbaşı yapmaları gereken Kartallar, teknik adamların bir gün izin vermeleri sonucu çalışmalara dün tekrar başladı.

Spor Toto Süper Ligin 12. Haftasında deplasmanda Beşiktaş ile Pazartesi günü Kasımpaşa Recep Tayip Erdoğan stadında karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da, hazırlıklar yeniden başladı. Sakatlıkları süren Ali Turan ve Elvis Kokaloviç Beşiktaş maçı kadrosunda yer alamayacak. Sakatlıkları geçen ve takımla birlikte çalışan İshak ve Ömer Ali ile sarı kart cezasını Antalyaspor maçında tamamlayan Ergün Teber teknik adamlar görev vermesi halinde Beşiktaş’a karşı takımdaki yerlerini alacak.

Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugün kondisyon ve teknik-taktik, Perşembe Cuma ve Cumartesi günleri taktik antrenmanlarla devam edecek. Pazar günü sabah ter atarak hazırlıkları tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar İstanbul’a aynı gün öğleden sonra havayoluyla gidecekler.

Yeşil-beyazlı takımda hedef, Beşiktaş’ı evinde yenerek Trabzon ve Galatasaray deplasmanında kaçırdığı deplasman galibiyetini elde etmek. Beşiktaş ile Torku Konyaspor arasında yapılacak 12. hafta maçı öncesi Beşiktaş 21 puanla 4. ve Torku Konyaspor ise 13 puanla 14. sırada yer alıyor.

Torku Konyaspor, ligin ilk yarısında kalan son 6 hafta da zor maçlara çıkacak. Bu hafta Beşiktaş ile deplasmanda mücadele edecek olan Kartallar, 13. hafta ilk 10 takım arasında yer alan takımlardan Çaykur Rizespor’u konuk edecek, 14. hafta ise Akhisar ile Manisa’da karşı karşıya gelecek. Torku Konyaspor’un 15. haftadaki rakibe, iç sahada Karabükspor. 16. hafta Kayseri deplasmanına çıkacak olan temsilcimiz, ilk yarı perdesine iç sahada Eskişehirspor maçıyla kapatacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri