Beşiktaş-fenerbahçe Derbisi Notları

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki derbi maçta kozlarını paylaşıyor.Galatasaray'ın maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduğu haftada, her iki takım da derbiyi kazanarak...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki derbi maçta kozlarını paylaşıyor.

Galatasaray'ın maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduğu haftada, her iki takım da derbiyi kazanarak zirveye çıkmak istiyor. Zorlu randevu öncesinde Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic, geçen haftaki Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Gökhan Töre'nin yerine Kerim Frei'ye görev verdi. Bilic, savunmada ise Pedro Franco'nun yerine bu maçta Sivok'a şans tanıdı.

KARTAL'DAN REVİZYON

Konuk sarı lacivertli takımda Beşiktaş derbisi öncesinde teknik direktör İsmail Kartal, kadroda revizyona gitti. Kartal, cezası biten Bekir İrtegün'ü kadroya alıp bu mevkide daha önce görev yapan Mehmet Topal'ı tekrar ortasahadaki görev yerine çekti. İsmail Kartal, ileri uçta görev yapan Webo'nun yerine ise derbide Emenike'yi en ileri uçta görev verdi. İsmail Kartal, Moussa Sow'un yerine de Alper'e bu maçta ilk onbirde şans tanıdı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri