Beşiktaş Ernst’le galibiyete uçtu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk maçında Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya'yı tek golle geçti.
Maçın ardından basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, CSKA Sofya maçının bekledikleri gibi çok zor geçtiğini söyledi.
Maçta Ferrari'nin talihsiz bir sakatlığı olduğunu belirten Schuster," İbrahim Toraman'ı oyuna aldık. İkinci yarıda da Quaresma ve Bobo girince daha da baskılı oynadık. Bugün beni en çok mutlu eden şey, takımımın son dakikaya kadar kazanma ve gol atma arzusu içinde olmasıydı. Quaresma ve Bobo ilk yarıda oynatmak istedim Ama Quaresma'nın sakatlığı vardı. Bobo da yüzde yüz hazır değildi. Son yarım saatte onlardan yararlandım" dedi.
Basın mensuplarının hafta sonu oynayacağı derbi maçı ile ilgili soruya ise Schuster, "Kendi evinde ve uzun süre sonra seyircisinin karşısında oynayacak olması Fenerbahçe için bir avantaj. Derbiyi kendi evimizde oynamayı tercih ederdim" dedi.
Beşiktaş futbolcusu Tomas Zapotocny, CSKA Sofya maçının kendi açılarından çok zor geçtiğini belirterek, "CSKA Sofya, savunma yapmaya ve ani ataklarla gol bulmaya gelmişti. Maçın başından sonuna kadar oyuna hakimdik. Gol son dakikada geldi, ama daha önce atabilirdik. Bence galibiyeti hak ettik" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri