Beşikaş Mogaz, Kadrosunu Hırvat Zrnic İle Güçlendirdi

Beşiktaş Mogaz, kadrosunu Avrupa hentbolunun en yetenekli oyuncularından Hırvat Vedran Zrnic ile güçlendirdi.Akaretler'de kulüp binasında düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyesi Erdal Karacan, Mogaz temsilcileri ile Hırvat yıldız katıldı....

Beşiktaş Mogaz, kadrosunu Avrupa hentbolunun en yetenekli oyuncularından Hırvat Vedran Zrnic ile güçlendirdi.

Akaretler'de kulüp binasında düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyesi Erdal Karacan, Mogaz temsilcileri ile Hırvat yıldız katıldı.

Son olarak Orlen Wisla Plock forması giyen Hırat oyuncu, kariyerinde Almanya Bundesliga'da Gummersbach'la 3 Avrupa Şampiyonluğu yaşadı. Sözleşmenin sezon sonuna kadar olduğu bildirildi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Amatör Şubelerden Sorumlu yönetici Erdal Karacan, "Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı Şampiyonlar Ligi'nde başarı ile devam ediyoruz. Daha güçlü takım kurmak için çalışıyoruz. 2011 yılının en prestijli oyuncusunu aldık. Daha güçlü bir takım oluşturduk." dedi.

Hırvat yıldız Zrnic ise bundan önce oynadığı hiçbir takımda bu kadar ilgi ve alaka göremediğini kaydederek, "Organizasyon benim için sürpriz oldu. Beşiktaş'ın büyük takım olduğunu duyuyordum. Beşiktaş hentbol takımı daha iyi olacaktır. Buraya gelmemdeki sebep başarılı olmaktır. Takıma faydalı olmak istiyorum. Beşiktaş'a faydalı olmak için çalışacağım." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri