Beş puanımız katledildi

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Ankaragücü'nü yenerek Fenerbahçe maçına çok daha moralli çıkmak istediklerini söyledi.

Doğan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor'un ligin başından beri iyi oynamasına rağmen haksızlıklara uğradığını belirtti. Bugün düşüşte olduğu eleştirileri yöneltilen Konyaspor'un, Gaziantepspor ve Karabükspor maçları başta olmak üzere uğradığı haksızlıklar nedeniyle ligde 5. olmasının engellendiğini savunan Doğan, ''Kusura bakmayın 6 maçta senin 5 puanın katledilirse o zaman Konyaspor uyumayacak, Konyaspor haklarını arayacak. Bazı teknik adamların verdiği demeçler, bizim mağduriyetlerimizin binde biri değil, sonraki haftalarda aldıkları neticeleri görüyorsunuz'' dedi.

Hakemlerin art niyetli olduğuna inanmadığını, ancak Konya'da çok rahat ve hoşgörü ortamının bulunmasının bunlara neden olabileceğini ifade eden Doğan, ''Hoşgörülü olmak dünyanın en güzel şeyi ancak 'hoşgörülü olmak' demek, hakkımızın yenilmesine göz yumacağımız anlamına gelmez'' dedi.

Hafta sonu oynanacak Ankaragücü maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ziya Doğan, Ankaragücü'nün ligin en fazla para harcayan takımlardan biri olduğunu, ancak son maçta başarısız olduklarını anımsattı.

Ziya Doğan, Konyaspor'un ise şu ana kadar maçlarda rakibe en az pozisyon veren, en çok pozisyona giren takımlardan biri olduğunu, ancak gol bölgelerinde başarılı olamadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Girdiğiniz pozisyonların 3'te birini atmış olsak durum çok farklı olabilirdi. Ankaragücü zor bir deplasman ancak biz deplasman maçlarının hiç birinde ezilmedik. Hatta oyun ve pozisyon üstünlüğünü hep elimizde tuttuk. Bu maçta da bu böyle olacak. Ankaragücü maçında 3 puan ortada, 3 puana biz de talibiz. Bu deplasmandan galibiyetle dönüp, Fenerbahçe maçına çok daha moralli çıkmak istiyoruz. Fakat futbolun 3 ihtimalli olduğunu da unutmuyoruz. Olur olmaz, biz yolumuza devam edeceğiz. Yani bu hafta 3 puanla dönmeyi çok istiyoruz.'' 

YEREL MEDYAYA ELEŞTİRİ

Yerel basın kuruluşlarında bazı yazarları karamsar bir hava estirmeye çalışmakla suçlayan Doğan, şöyle konuştu:

''Verilmeyen penaltımız oluyor, ulusal medya sağ olsun gündeme getiriyor, yerel medya çok enteresan, hiç bir şey olmamış gibi suskunluğa bürünüyor. Konyaspor'un çabasını göstermemeye çalışıyorlar, ben bunu anlamış değilim. Yerel medya bizim bir parçamızdır. Bize destek olan arkadaşları ayırıyorum ancak bazı arkadaşlar, inanılmaz şekilde karalama kampanyalarıyla kendilerine zarar veriyorlar. Yani böyle takip ediyorum, çok üzülüyorum, art niyet sezmiyorum, bir cehalet görüyorum.''

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri