Bereketli Pazar olsun

Anadolu Selçukspor bugün deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçtan alacağı galibiyetle biraz olsun nefes almak istiyor. Saat 13.00’da başlayacak mücadele Pazar İlçe stadında oynanacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 11. Hafta maçında deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak. Pazar İlçe Stadında oynanacak mücadele saat 13.00’da başlayacak.  Karşılaşmayı Hakan Akmısır yönetecek. Akmısır’ın yardımcılıklarını  Ulaş Aksoy ve  Halil İbrahim Atasoy yapacak.  Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Ulaş Ayduran olacak.

ANADOLU ÇIKIŞ ARIYOR

Geride kalan 3 haftada  sadece 1 puan alan Anadolu Selçukspor Pazarspor karşısında kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip geride kalan 3 haftada evinde iki karşılaşma oynadı ve bu maçlardan bir yenilgi bir beraberlik aldı.  Toplamda 10 karşılaşma oynayan Anadolu Selçukspor bu maçlarda ise 2 galibiyet 4 beraberlik 4 yenilgi alarak 10 puanla haftayı 12. Sırada tamamladı.

GOLLÜ KAZANMAK İSTİYOR

Anadolu Selçukspor Ligde oynadığı maçlarda gol atamama sıkıntısı yaşıyor. Ligde şuana kadar 10 karşılaşma oynayan yeşil-beyazlı ekip bu maçların 6’sında rakip kaleye gol atamadı. Diğer 4 maçta ise toplam 8 gol kaydetti. Anadolu Selçukspor bu 8 golün 3’ünü ise iç sahada oynanan Anadolu Üsküdar karşısında attı. Yeşil-beyazlı ekip Pazarspor maçında gol sıkıntısını da aşmak ve farklı bir galibiyet elde etmenin planlarını yapıyor.

PAZARSPOR HENÜZ MAÇ KAZANAMADI  

Anadolu Selçukspor’un  rakibi Pazarspor 3 puanla sıralamada son basamakta yer alırken henüz 3 puan siftahı yapamadı. Anadolu Selçukspor rakibi karşısında kayıp yaşamak istemiyor. Yeşil-beyazlı ekip  daha önce  hiç galibiyeti bulunmayan Pendikspor’a yenilerek rakibinin 3 puan siftahı yapmasını sağlamıştı. Anadolu Selçukspor bugün bu hatayı tekrarlamak istemiyor.  

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri