Bera Oteller Grubu, Emittte dikkat çekti

Kombassan Holding şirketlerinden Bera Oteller Grubu 9-12 şubat 2012 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzünde düzenlenen 16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)na katıldı

Kombassan Holding şirketlerinden Bera Oteller Grubu 9-12 şubat 2012 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’nde düzenlenen 16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’na katıldı. Bera Konya ve Bera Mevlana’dan sonra 2007 yılında Alternatifsiz Tatil Cenneti sloganıyla kapılarını misafirlerine açan Bera Alanya kurulduğu günden bugüne misafir memnuniyetine verdiği önemle  dikkat çekiyor. Akdeniz tatil şeridinde Alternatif Turizm sektöründe 4 mevsim 365 gün misafirlerine aralıksız hizmet veren tek 5 yıldızlı otel olan Bera Alanya; aldığı altı kalite belgesi, altın marka ve tavsiye edilen otel ünvanı ile sektörünün öncüsü olduğunu kanıtlıyor.

Bu başarılarının,değişimi ve sektörü çok yakından takip etmelerinin bir sonucu olduğunu  belirten Bera Hotels Genel Müdürü Yücel Yavuz, kurumsallaşmanın ve büyümenin fuarlardan geçtiğini düşündüklerini, bu nedenle de sektörle alakalı hiçbir fuarı kaçırmadıklarını dile getirdi. 9-12 Şubat 2012 tarihinde 16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı)’na 56 metrekarelik alanda özgün stand tasarımlarıyla katılıp,profesyonel ziyaretçi ve katılımcılara otellerinin tanıtımını yaptıklarını bildirdi. Kısa sürede dünyanın en önemli 10 turizm etkinliğinden biri olmayı başaran 16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Asya'yı içine alan her bölgenin yanı sıra dünyanın dört bir yanından binlerce firma ve birçok ülke katıldığını ve gelen misafirlerle birebir ilgilenecek olmanın fuarların en güzel yanı olduğunu dile getiren Yavuz, diğer fuarları da yakından takip ettiklerini söyledi.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri