Benzin ve motorine indirim beklenmedik yerden gelecek

Benzin ve motorin fiyatları Türkiye'de sürekli zamlanıyor. Motorinin litre fiyatı 30 liraya yaklaştı. Vatandaş akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi merak ediyor. Benzin ve motorine beklenmedik yerden indirim gelecek.

Benzin ve motorindeki yükseliş vatandaşın bütçesini olumsuz etkiliyor. Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam edecek mi merak ediliyor. Motorinin litre fiyatı 30 liraya yaklaştı. Üste üste gelen zamlarla benzinin fiyatı da 20 lirayı aştı. Vatandaş benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelip gelmeyeceğini merak ediyor. 

Çin’in Covid-19 politikası üzerine petrol varil fiyatı düşmeye başladı. Brent petrolun varil fiyatı uzun bir aradan sonra 92 dolara kadar düştü. Çin'in etkisiyle gerileyen petrol fiyatları benzin ve motorine indirim gelecek mi sorusunu akıllara getirdi.

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre benzin ve motorine önümüzdeki günlerde bir indirim bekleniyor. Söz konusu indirimin 1-2 lira aralığında olacağı belirtiliyor.

Brent petrol varil fiyatı düşmeye devam ederse indirimin miktarı biraz daha artacak. Akaryakıta indirim gelmesi durumunda motorinin litre fiatı 25 lira seviyesine, benzinin litre fiyatı ise 20 lira civarına düşecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri