Benzin ve motorin fiyatlarında herkesi şok edecek gelişme! Depoları fulleyin

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarındaki son gelişmeleri vatandaş yakından takip ediyor. Motorin fiyatlarında 11 saat sonra yeni dönem başlıyor. Vatandaşa depoları fulleyin tavsiyesi verildi.

Akaryakıt fiyatlarındaki gelişmeler küresel piyasalara bağlı. Vatandaş benzin ve motorin fiyatlarında zamların ya da indirimlerin neye göre geldiğini merak ediyor. Dünya piyasasında petrol fiyatları bunu belirlemekte birincil etkene sahip.

Türkiye'de dolar kuru karşısında değer kaybetmeye devam eden Türk lirası benzin ve motorin fiyatlarındaki ikinci belirleyici olarak biliniyor. Brent Petrol fiyatları uzun süre sonra 74 dolara geriledi.

Vatandaş, petrol fiyatlarındaki gerilemenin benzin ve motorine indirim olarak yansıtılması gerektiğini düşünüyor. İndirimler ise genellikle geç yansıtılıyor. Son olarak dün gece motorine gelen indirim pompaya yansıtıldı. Litre başına 1 lira 34 kuruş indirim geldiğini duyanlar çok sevindi.

Vatandaş bu indirimden sonra zam beklemeye başladı. Benzin ve motorin fiyatlarında ise herkesi şok edecek bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre bu gece yine motorinin litre fiyatına 88 kuruş indirim uygulanacak. Üst üste iki kez indirim kararının duyurulması vatandaşı şok etti. İndirimin kısa süreceğini düşünen araç sahiplerinin depoları fullemesi bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri