Benzin ve motorin fiyatlarına bu tarihte zam var!

Akaryakıt ürün gruplarına piyasa fiyatlarına göre zam geliyor. Brent petrolün yükselişi benzin ve motorine zam gelmesi demek. Tahminlere göre bu tarihte benzin ve motorine zam var...

Akaryakıt ürün gruplarına piyasa fiyatlarına göre zam yapılıyor. Brent petrolün varil fiyatı yeniden yükselişe geçti. Varil fiyatı 85 dolara yaklaşan Brent petrol zammın habercisi.

Benzin ve motorin fiyatları uzun süredir 20 lira seviyesinde ilerliyor. Vatandaş benzin ve motorine zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Brent petrol yükseldiği için benzin ve motorine zam bekleniyor.

Sektör temsilcisinin tahminlerine göre benzin ve motorine 1 lira civarında zam bekleniyor. Söz konusu zammın yeni yıldan önce yapılacağı söyleniyor. Zamla birlikte motorinin litre fiyatı 25 liraya yaklaşacak. Benzinin litre fiyatı ise 20 lira civarını görecek. Türkiye'de yaşayan vatandaşlar akaryakıt fiyatlarının sürekli değişkenlik göstermesine tepkili. Öte yandan dolardaki yükseliş sürerse akaryakıt fiyatlarına yeni zamlar gelebileceği bildiriliyor.

Ekonomi Haberleri