Benzin ve motorin fiyatında 24 saat içinde bu ilk kez yaşanacak

Benzin ve motorin fiyatında son 24 saat baz alındığında bu ilk kez yaşanacak.

Akaryakıt ürünlerinden benzin ve motorinin fiyatıyla ilgili sıcak bir gelişme yaşanıyor. Son 24 saatte benzin ve motorin fiyatında yaşanan bu gelişme dikkat çekici. Türkiye'de akaryakıta bağlı birçok sektör oluğu için özellikle motorin ve benzinin fiyatı günlük takip ediliyor.

1 lira daha ucuza deposunu dolduran bir TIR'ın tasarrufu en az 500 lira olduğu için yakıt fiyatları önemli. Tasarruf odaklı takip edilen akaryakıt fiyatlarında son 7 günde çok sevindiren gelişmeler yaşanmıştı.

Önce motorinde başlayan indirim serüveni benzin fiyatlarında devam etti. Motorinin litre fiyatının 18 lira seviyesine kadar gerilediğini gören vatandaşlar sevindi. Benzinin litre fiyatı da gelen son indirimlerle 19 lira seviyelerine kadar geriledi.

Üst üste gelen indirimlere heyecanlanan vatandaşlar motorinin litre fiyatının 15 liraya kadar düşebileceğini konuşuyordu. Maalesef son 24 saatte ilk kez yaşanan bu gelişme hayalleri suya düşürdü.

Benzin ve motorin fiyatlarında rüzgar tersine döndü. İndirimlerin ardından şimdi de benzin ve motorine zam gelecek. Söz konusu zammın petrolde yaşanan fiyat artışından kaynaklanacağı belirtiliyor. Edinilen bilgiye göre pazarı pazartesiye bağlayan gece benzin ve motorine zam gelecek. Benzine litre başına 43 kuruş motorine ise litre başına 66 kuruş zam yansıtılacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (232)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri