Benzin satışında bir ilk

Yüksek akaryakıt fiyatları araç sahiplerini zorlamaya devam ederken, indirimli akaryakıt satışı e-ticaretin yeni trendi olma yolunda. Markapon, internet üzerinden Türkiye'de ilk kez indirimli akaryakıt satışı başlattı.

SON dönemde Türkiye'de oldukça hızlanan internetten alışveriş yeni bir boyuta taşındı. e-ticaret kapsamında akaryakıt satışı önümüzdeki dönemin trendi olacak gibi görünüyor. Bu alanın iddialı sitelerinden Markopon, Türkiye'de ilk kez internet üzerinden akaryakıt satışı başlattı. Geçen ay ilk deneme olarak gerçekleştirilen satış işleminde internet üzerinden 200 TL tutarında akaryakıt alanlar 180 TL ödedi. Ayrıca Bonus'a özel yüzde 10 fırsatından da yararlanıldığı için toplamda 38 TL tutarında indirim sağlandı. İndirim uygulaması, Markapon'dan kupon kodunu satın aldıktan sonra herhangi Petrol Ofisi istasyonundan ücretsiz olarak temin edilen Positive Card aracılığıyla gerçekleştirildi.

Yine yüksek talep bekliyoruz

İlk kampanyada tüm satışı bir günde bitiren Markapon, bu ay içinde yeni bir kampanya düzenlemeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Markapon Genel Müdürü Murat Demirhan, aralık ayının ikinci yarısında yeni bir akaryakıt kampanyası başlatacaklarını kaydetti. Bu kez kampanyanın ilkinin beş katı büyüklüğünde olacağına işaret eden Demirhan, şu bilgileri verdi: "Bir banka ve bir akaryakıt şirketinin katkılarıyla indirim tutarı bu kez yüzde 15 düzeyinde olacak. İlkinin beş katı büyüklüğünde, 1 milyon liralık bir kampanya gerçekleşecek. Talebi yine çok yüksek bekliyoruz. En fazla üç günde tükenir." Geçen ayki ilk akaryakıt kampanyasına 'müthiş' bir talep olduğunu ifade eden Demirhan "Sitemizde bugüne kadar en hızlı tüketilen ürün oldu. Arz bin adetle sınırlıydı" diye konuştu. Demirhan, Markapon olarak 4 binin üzerinde ürün ve hizmeti ayda 1.7 milyon kullanıcısına ulaştırdıklarını da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri