Benim İçin Üzülme 21. bölümü ile bu akşam ATV'de

Birbirlerinden farklı hikâyeleri, ayrı yerlerde farklı dillerde anlatan yurdun dört bir yanına uzanan bir aşk masalı Benim İçin Üzülme 21. bölümü ile bu akşam ATV'de ekrana gelecek.

ATV’de yepyeni bir aşk dizisi… Farklı hikâyeleri, güçlü ve renkli karakterleriyle, apayrı coğrafyalarda, farklı dillerde anlatan; İstanbul’ dan Batum’a, Kars’ tan Artvin Hopa’ya kadar uzanan aşk masalı Benim İçin Üzülme ATV'de...

21. Bölümde neler yaşanacak...

Buke, Harun’un söylediği yalandan habersiz babasının tedavisi için para bulmaya çalışır. Harun’a inanan Enver ve Melahat, bu durumu Niyazi’ye nasıl söyleyecekler? Nermin ve Emine, Buke’yi yine rahat bırakmazken; Niyazi bilgiyi ummadığı bir yerden alır. Peki, bu sefer Buke’ye ulaşabilecek mi? Öte yandan Şahin, bir yandan Naz’ın şantajları ile uğraşırken bir yandan da Meryem’in iyileşmesine engel olmak zorundadır. Irmak, hastalık yalanını kullanırken; Sinan, gördüklerini Bahar’a söyleyebilecek mi?

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Benim İçin Üzülme’nin yeni bölümü ile ekrana gelecek. 

20. Bölümde neler yaşanmıştı...

Nermin ile Emine’nin yalanı ortaya çıkıyor. Peki, Buke’nin yerini gizlemek için yeni plan ne olacak? Buke, çay fabrikasında yeni dertlerle uğraşırken; doktordan alacağı bir haberle adeta yıkılır. Harun ise, Buke’ye bu kadar yakın olup da yardım edememenin çaresizliğini yaşar. Irmak, hastalık numarasıyla zaman kazanmak ister ancak Sinan’ı elinde tutamaz. Şirkete dönme zamanı gelen Şahin, Sinan ile Bahar’ın da kendisini yalnız bırakmasını istemez. Öte yandan uzaklardan gelen bir sürpriz, Fehime, Arif ve Resul’ün telaşlanmasına neden olur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri