Ben teslim olmam

Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan, maçtan sonra yaptığı konuşmada, Ziya doğan öyle kolay teslim olmaz. Bütün Konya teslim olur, ben teslim olmam diyerek istifa etmeyeceğini açıkladı
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Trabzonspor yenilgisinin ardından taraftarın istifa çağrılarına, “Ziya Doğan öyle kolay teslim olmaz. Bütün Konya teslim olur, ben teslim olmam” diye yanıt verdi. Doğan, maçın ardından yaptığı açıklamada, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. İki tane ölü toptan golü kalelerinde gördüklerini ifade eden Doğan, “O kadar önlem almamıza rağmen bir anlık hata bize pahalıya mal oldu. Oyundan ve mücadeleden memnunum. Bünyemize geç katılan oyuncuların ve forvette etkisiz olmanın cezasını çekiyoruz. Bugün buradan en azından bir beraberlik alabilirdik” dedi. Bir gazetecinin taraftarın istifa çağrısında bulunduğunu hatırlatması üzerine Doğan, şunları kaydetti: “Ziya Doğan öyle kolay teslim olmaz. Bütün Konya teslim olur, ben teslim olmam. Hangi şartlarda bir takım oluşturduk herkes biliyor. Buna rağmen biz bunları kamuoyuna hiç yansıtmıyoruz. Hiçbir zaman ağlama duvarı olmadık, olmayacağız. Bu takımla gurur duyun. İnsanlar bir tezahürat yaptı diye öyle teslim olacak insanlar değiliz. Ben nasıl şekilde fedakarlık yapıyorsam bütün Konya kamuoyunun da fedakarlık yapması lazım. Herkes ümidini kaybetse ben kaybetmeyeceğim. Devre arasına kadar en az kayıpla bu takımı bir yere getirirsek Konyaspor’un ne olduğunu herkes görecek.”
GÜNEŞ: KALİTEMİZİN ALTINDA OYNADIK
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kazanmak zorunda oldukları bir maçı kazandıklarını belirtti. Güneş, maçın ardından yaptığı açıklamada, Konya’ya favori olarak geldiklerini ve kağıt üzerinde favori gösterildiklerini söyledi. Cuma gününden bu yana Galatasaray, Beşiktaş ve Kayserispor’un kazanmasının ardından kendilerini sıkıntılı bir maçın beklediğini bildiklerini ifade eden Güneş, “Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı kazandık” dedi. Karşılaşmanın ilk ve son bölümünde daha üstün olduklarını dile getiren Güneş, şunları kaydetti: “Rakibin de etkili olduğu bölümler vardı. Oyuncularımı kutluyorum. Egemen ve Umut bugün olağanüstü çalıştı. Çok sayıda pozisyon bulduk, daha farklı bitebilirdi. Oyun kalitemizin altında oynadık. Hücumda gol atmamız gereken yerde çok basit hatalar yaptık. Geri dönüşlerde sıkıntı yaşadık. Gol kaçırdıktan sonra geriye dönmeyen oyuncu oyun disiplininden kopmuş demektir.” Güneş, Teofilo ile ilgili bir soru üzerine, bu oyuncunun kalmasını istediklerini, ancak kendisinin isteyerek ve bilerek hem takımı hem de Türkiye’yi terk ettiğini söyledi.
GİRAY: ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORSAK
Trabzonspor’un savunma oyuncusu Giray, Konyaspor maçını değerlendirdi. Giray’ın açıklamaları şöyle: ”Öncelikle bugün çok iyi bir Konyaspor ile karşılaştık. İyi kapandılar, iyi mücadele ettiler. İlk golü de buldular. Biz de iyi oynadık hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Mutlaka kazanmak zorundaydık. Dörtte dörtlük bir seri için galibiyetleri devam ettirmek istiyorduk. Bu maçın mutlaka kazanılması gerekiyordu. İyi konsantre olduk. Şampiyon olmak istiyorsak engelleri atlamamız gerekiyor. Çıkışımızı devam ettirdiğimiz halde, böyle devam edeceğimizi düşünüyorum”
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri