Ben iş istiyorum!

Ahmet Aksu, namı diğer Arap Ahmet kendisine uzanacak bir el, bir iş istiyor

Konya’nın yetiştirdiği en önemli oyuncularından birisi olmanın yanında, karakterli bir kişiliğe de sahip olan Ahmet Aksu, namı diğer “Arap Ahmet” kendisine uzanacak bir el, bir iş istiyor

 

Konya’nın yetiştirdiği önemli futbolculardan birisiydi Ahmet Aksoy. Namıdiğer Arap Ahmet.  Sadece futbolculuğu ile değil kişiliğiyle, duruşuyla, adamlığıyla da herkesin sevgisini kazanmış bir spor adamı Ahmet Aksoy. Ama 1 yıldır, özellikle de bugünlerde evine ekmek götürmenin, çocuklarını okutmanın mücadelesini veriyor. Konya İdmanyurdu altyapısında futbola başlayan, daha sonra A takımda uzun yıllar forma giyen, Konyaspor ile Konya İdmanyurdu’nun birleşmesinden sonra da Konyaspor formasını da giydikten sonra Seydişehir Eti Alimünyumspor’a uzun yıllar hizmet eden Ahmet Aksoy, Adana Demirspor ile oynanan bir maçta sakatlandıktan sonra futbola veda etmek zorunda kalmıştı. Futboldan koptuktan sonra evine ekmek götürmenin zorluklarıyla karşı karşıya kalan Ahmet Aksoy’a Konyaspor’un efsane başkanlarından Mehmet Oktut sahip çıkmış ve yönetim kurulunda yer aldığı Konet’in kapılarını açmıştı. Konet’in el değiştirmesinden sonra kendisini kapı önünde bulan Ahmet Aksoy için zor günler de bu süreçle birlikte başlamış oldu.

BANA İŞ VERİN

Sıkıntılı günler geçirdiğini, evine ekmek götürmekte zorlandığını söyleyen Konya’nın yetiştirdiği en önemli futbolculardan birisi olan, örnek kişiliği ile de herkesin haklı takdirini kazanan Ahmet Aksoy, şu anda kendisine uzanacak bir el bekliyor. Kendisinin yanlış anlaşılmasını istemeyen Aksoy, “Ben kimseden para pul istemiyorum, ben iş istiyorum. Sabah işime gidip, akşam evime ekmek götürmek istiyorum” dedi.

3 çocuğu olan Ahmet Aksoy, çocuklarının ikisini okutmaya çalıştığını, ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Konet’te çalışırken kimseye muhtaç olmadan yaşamımı idame ettiriyordum. Mehmet Oktut’tan Allah razı olsun, benim elimden tuttu ve bir işim oldu. Onun hakkını ödeyemem. Benim Konya’daki en büyük referansım Mehmet ağabeydir. Bunun için ben yine söylüyorum bir iş istiyorum. Bir işim olsun. Konya’da Mehmet Oktut gibi duyarlı insanlar mutlaka vardır. Arap Ahmet’i mağdur durumda bırakmayacaklardır. Ben yıllarca namusumla çalıştım. Kimsenin parasında pulunda, işinde aşında gözüm olmadı. Ama bugün mağdurum ve işe ihtiyacım var. Konyaspor’da görev yapmış birçok yönetici insan var. Bu insanların bana sahip çıkıp bir iş vereceklerine inanıyorum.” 

BANA BİR İŞ KAPISI AÇILSIN

Ekonomik anlamda çok zor günler geçirdiğinin de altını çizen Aksoy, gazetemiz aracılığıyla Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a da seslenerek, Baykan’ın kendisine mutlaka sahip çıkacağını söyledi. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın Konya için çok önemli bir kazanç olduğuna değinen Ahmet Aksoy, “Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ın da himmetine muhtacım. Bana bir görev verirse çoluk çocuk kendisine duacı oluruz. Allah onu Konya’nın başından eksik etmesin. Özellikle de sporun başından. Ben ve ailem mağdur olduk, bize bir ekmek kapısı açmasını istiyorum. Yaparsa da yapmasa da biz kendisine hep dua edeceğiz” diyerek kendisine bir iş kapısı açılmasını istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri