BEM-BİR-SEN’li üyelerin konukevi olacak

BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, “Yetkili ve etkili bir Sendika olarak üyelerimize her alanda hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi

BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Mehmet BüyükaslanSon olarak Bem Bir-Sen Genel Merkezimiz tarafından Ankara Konukevi İnşaatımızın temelini düzenlenen bir törenle attık. Üyelerimizin Konukevi inşaatı bitince ve hizmete açılınca Ankara’da bir evi olacak” dedi.

Bem-Bir-Sen Konukevi inşaatına Genel Başkanımız Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcılarımız D. Cenk Davulcu, Nurettin Sever, Ercan Olgun, Medeni Sevinç ve teşkilatlarımızdan yoğun ilgi ve katılım ile düzenlenen bir törenle atıldı diyen Bem Bir-Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan; “ 28 yılı geride bırakan bir teşkilat olarak, Türkiye’nin en köklü sendikal hareketlerinden biriyiz daha iyi imkânlar ile üyelerimize daha nitelikli bir hizmet sunmak hedefimiz, bu hedef doğrultusunda Teşkilatlarımızla birlikte Konukevimizin inşaatına dualarla başlanıldı.

ÜYELER FAYDALANABİLECEK

Bem Bir Sen Ankara Konukevi inşaatının tamamlanmasıyla Konya ve Türkiye’mizin dört bir yanından gelecek tüm BEM-BİR-SEN üyelerimizin faydalanabilecektir. Ankara’nın en merkezi yerlerinden biri olan Maltepe’de konumlanan Bem-Bir-Sen Konukevimizin en kısa sürede tamamlanması planlanmaktadır. Bem Bir Sen Ankara Konukevimiz üyelerimize sıcak bir yuva konforunda, kaliteli hizmet verebilme konumunda olacaktır. Başta Genel Başkanımız Levent Uslu olmak üzere emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri