Belluschi: Fenerbahçe’ye Karşı İyi Bir Şansımızın Olduğunu Düşünüyorum

Bursaspor’un Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Daniel Belluschi, ligin 10. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe maçı için, “Fenerbahçe’ye karış iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum.” dedi. Başarılı futbolcu, 24 Kasım...

Bursaspor’un Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Daniel Belluschi, ligin 10. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe maçı için, “Fenerbahçe’ye karış iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Başarılı futbolcu, 24 Kasım Pazartesi günü oynanacak maç öncesi Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Belluschi, şunları dile getirdi:

“Önümüzde uzun bir hafta var. Dinlendik, çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Önümüzdeki haftada çalışmalarımız devam edecek. Fenerbahçe ile zor bir oynayacağımızın farkındayız. Şehirdeki herkesin bu maça gösterdiği önemi düşünürsek daha da zor bir karşılaşma olacak. Daha önce de bu takımla oynadık. Eş değerde olabildiğimiz bir takım. Son dönemdeki iyi oyunumuz da göz önüne aldığımızda iyi bir şansımızın olduğunu düşünüyorum. Ben iyi gittiğimizi düşünüyorum. Her hafta üstüne koyarak gidiyoruz. Kazansak da, kaybetsek de saha içinde neleri iyi yaptığımızı ve neleri yaptıklarımızı görüyoruz. Böyle gidersek çok daha iyi futbol ve sonuçlar alabiliriz. Son hafta Kayseri’de maçın son bölümü hariç iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Umarım önümüzdeki haftalarda puanları almaya devam edeceğiz.”

“ACELE EDİLECEK KONULAR DEĞİL”

Bursaspor ile olan sözleşmesinin sezon sonu biteceğinin hatırlatılması üzerine Belluschi, “ Henüz bu konu hakkında kimse ile görüşmedim. Acele edilecek bir konu değil. Çünkü önümüzde çok önemli karşılaşmalar var. Bu maçlar dururken kontratım ne olacak diye düşünmem çok büyük bir haksızlık olur diye düşünüyorum. Mutlaka önümüzde vakit olacaktır ve oturup, şartları herşeyi konuşacağız. Hayatın bize ne getireceğine bakacağız. Benim de düşünmem gerekiyor. Burada kalmanın bana getireceği, götürebileceği şeyler neler veya seçenekleri de görmem önemli. Gitmek bana neler getirir, götürür. Bunları aralık ayından sonra düşünmem gerekiyor. Şu anda bunlara odaklanmıyorum.” diye konuştu.

“SEYİRCİNİN AZALMASINI GARİP GÖRÜYORUZ”

Medya mensuplarının tribündeki taraftar sayısındaki düşüşü sorması üzerine tecrübeli oyuncu, “Benim gibi uzun süredir takımda olan kişiler içinde kendi aramızda oturup konuşuyoruz. Seyircinin bu kadar azalmasını garip görüyoruz. Ama bu sadece bizim değil, Türkiye’deki tüm stadyumlarda seyircilerin azaldığını görüyoruz. Ben biliyorum ki; Bursaspor Türkiye’nin en ateşli en iyi taraftarına sahip. Eminim ki zaman içerisinde geri dönecek ve desteklerini stadyumlarda bize göstereceklerdir.“ ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri