Belirsizlik endişelendiriyor

Başarısız bir sezonun ardından ligin bitimine 3 hafta kala Bank Asyaya düşen Konyasporda, belirsizlik taraftarları tedirgin ediyor

Önümüzdeki sezon Bank Asya’da mücadele edecek olan yeşil-beyazlı kulüpte, teknik direktör Yılmaz Vural’ın “mevcut kadro muhafaza edilir, gereken takviyeler yapılırsa bu takım yeniden süper lige döner” açıklamalarına herhangi bir yanıt gelmemesi kulübe gönül veren taraftarları tedirgin ediyor. Yönetimin devam etme ya da etmeme konusunda net bir açıklama yapılmasının da kendilerini endişelendirdiğini söyleyen taraftarlar, “Konyaspor’un geleceğini çok aydınlık görmüyoruz. Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’in bu konuda net bir tavrının olmaması da bizleri üzüyor. İnşallah şehrin ileri gelenleri bu konuda bir adım atarlar da, Konyaspor yeniden süper lige dönmek için mücadele ederler” şeklinde konuştular.

Öte yandan, Konyaspor’da daha önce görev yapan bazı eski yöneticiler, kulübün kötü yönetilmesi sonucunda büyük bir borç yüküyle Bank Asya’ya düştüğünü, bunun son derece kaygı vericiği olduğunu, dolayısıyla da şehirde yaşayan herkesin elini taşın altına koymasının şart olduğunu söylediler. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in bu konuda somut adımlar atmasının gerektiğinin altını çizen eski yöneticiler, “sonuçta Konyaspor bu şehrin takımı. Yöneticilere kırgın olmakla Konyaspor’a kırgın olmayı ayırmak lazım. Dolayısıyla herkesin Konyapor’a destek vermesi gerekir. Konyaspor’a bugün sahip çıkılmaz ise yarın çok geç olabilir” diyerek,  şehri yönetenlerin biran önce harekete geçmesini savundular.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri