Belediyenin Çöp Kamyonu Takla Attı: 3 Kişi Yaralandı

Zonguldak Ereğli karayolunun Soğanlı rampaları mevkisinde kaygan zemin nedeniyle yoldan çıkan çöp kamyonu takla attı. Kazada sürücü ile birlikte yaralanan 3 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza bu gün saat 11.45 sıralarında...

Zonguldak Ereğli karayolunun Soğanlı rampaları mevkisinde kaygan zemin nedeniyle yoldan çıkan çöp kamyonu takla attı. Kazada sürücü ile birlikte yaralanan 3 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza bu gün saat 11.45 sıralarında Zonguldak Ereğli arası karayolunun Soğanlı rampaları civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre çöp aktarma istasyonuna çöpleri boşalttıktan sonra dönüşe geçen Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin çöp toplama işini yürüten firmaya ait 43 yaşındaki Mustafa Yılmaz’ın kullandığı 21 EL 561 plakalı kamyon yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyeti kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkarak takla attı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri sürücü Mustafa Yılmaz, temizlik işçileri Sercan Dilaver (33) ve Şeref Çınar’a (52) ilk müdahaleyi yapıldıktan sonra 3 ayrı ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet ve özel hastanelere kaldırıldı.

Yaşanan kaza nedeniyle polis ekipleri trafiği bir süre tek şeritten verirken, kaza yapan kamyondan yola dökülen çöpleri ise belediyenin bir başka temizlik görevlileri süpürerek temizledi. Yaralıların tedavileri hastane devam ederken sağlık durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili olarak polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri