Belediye Ekipleri Sel Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmalarına Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Dörtyol ve Erzin ilçelerinde dünden bu yana devam eden aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen taşkın ve selin ardından harekete geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş incelemeler yapmak...

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Dörtyol ve Erzin ilçelerinde dünden bu yana devam eden aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen taşkın ve selin ardından harekete geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş incelemeler yapmak üzere selin yaşandığı bölgeye geçti. İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı, Müdahale Afet ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü ekipleri sel bölgesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha karşı sele dönüşen yağışlarda Erzin ilçesinde 2 kişi hayatını kaybederken kayıp olan 4 kişinin arama çalışmaları sürüyor.

    Büyükşehir Belediye Müdahale Afet ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü ekipleri kayıp olan vatandaşların arama ve kurtarma çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı iş makineleri sel bölgesinde evlerde oluşan sel sularını ve çamurları temizlemeye başlarken belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmalarına başladığı bildirildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri