Belediye Başkanı Palancıoğlu İlk Kez Yamaç Paraşütüyle Uçtu

Kayseri Talas ilçesinde düzenlenen Uluslararası 5. Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nda, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu iki çocuğuyla birlikte ilk kez tandem (çift kişilik paraşüt) uçuşu yaptı. Hafta sonu başlayan...

Kayseri Talas ilçesinde düzenlenen Uluslararası 5. Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nda, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu iki çocuğuyla birlikte ilk kez tandem (çift kişilik paraşüt) uçuşu yaptı.

Hafta sonu başlayan Uluslararası 5. Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. 30 Mart'ta göreve gelen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Ali Dağı'nın zirvesine eşi ve çocuklarıyla birlikte gelerek sporcuların gökyüzünü rengarenk süsleyen yarışlarını izledi. Ardından, oğulları 14 yaşındaki Mehmet Furkan ve 12 yaşındaki Abdullah Ömer ile birlikte uçuş elbiselerini giyerek hazırlıklarını tamamlayan Başkan Palancıoğlu, eğitmenler tarafından gökyüzüne havalandı. Uçmadan önce değerlendirmelerde bulunan Palancıoğlu, "Aşırı heyecanlı değilim. Uçan sporcuları görünce bize de bir cesaret geldi. Bu deneyimi yaşayalım, uçalım dedik. Havalanmışken de Talas'ın imarını da yakından görmüş olacağız." dedi. Başkan Palancıoğlu, gökyüzünde uçarken bu duyguyu yaşamayı herkese tavsiye etti.

Sporcuların yanı sıra uçma heyecanını yaşamak isteyen vatandaşlara imkan sunan şampiyona, 22 Ağustos 2014 Cuma günü yapılacak törenle sona erecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri