Belediye Başkanı Kara’dan Hastane Personeline Moral Ziyareti

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, son 5 yıldır fedakarlık göstererek zor şartlarda çalışan Devlet Hastanesi personeli ile toplantı yaptı.Toplantıya hastane çalışanlarının sorunlarını dinleyerek başla...

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, son 5 yıldır fedakarlık göstererek zor şartlarda çalışan Devlet Hastanesi personeli ile toplantı yaptı.

Toplantıya hastane çalışanlarının sorunlarını dinleyerek başlayan Kara, sorunları çözmek için elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

Kara yaptığı açıklamada, “İlimizin, bu sıkıntılı, problemli ve dar günlerinde nasıl birliktelik sağlayabiliriz düşüncesiyle sizlerle bir araya gelmek istedim. Şunu biliyoruz ki, Kilis her daim fedakarlığın sembolü olacak. Dün nasıl kendi nüfusundan fazla Suriyeliye ev sahipliği yapıyorken özellikle sağlık açısından çok zor şartlar altında savaş ortamında burada bütün doktorlarımız, ebelerimiz, hemşirelerimiz her türlü insani gayretin üstünde fedakârlıkta bulunduysa, füzeler atılmaya başladığından bu yana da yine burada görevlerinin başında bir yere ayrılmadan yine aynı fedakârlıkta bulunmaya devam ediyorlar. Onun için bunun bir karşılığının olması lazım burada ki insanların bu zor şartlar altında çalışmalarının bir artısı olması gerektiğini düşünüyoruz. İnşallah Kilis’in bu zor günlerinde de birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri aşacağız” diye konuştu.

Toplantıda Başkan Kara’ya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Serdar Sarıfakı ve Hastane Yöneticisi Opr. Dr. A. Erşan Öztin eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri