Beklenmeyen sonuç

Konya Anadolu Selçukluspor’da moraller bozuk. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör İlker Erdem, 84. dakikada gelen golle İnegölspor deplasmanında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü ifade etti.

Spor Toto 2. Lig’de zorlu günler geçiren Konya Anadolu Selçukluspor’da İnegölspor maçında alınan mağlubiyet nedeniyle moraller bozuk. Yeşil beyazlılar karşılaşmanın84. dakikasında defanstan topu uzaklaştırmaya çalışırken, Mümin Aysever’in ayağına çarpan top yön değiştirerek Anadolu Selçukluspor filelerini havalandırmıştı.

“GOL ATMA DURUMU YOKKEN…”
Konya Anadolu Selçukluspor’da Teknik Diretkör İlker Erdem zorlu İnegölspor maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamaya “Sahada futbol adına yapılması gereken her şeyi yapmaya çalışan bir takım vardı.” Diyerek başlarken, sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Ama böyle kısmetsiz bir gol yemek ve 3 puandan olmak üzücü. Oynamış olduğumuz son 4 deplasmanda, Aydınspor 1923 maçının ilk yarısı hariç, futbol adına bir şeyler yapmaya çalışan, fiziksel olarak daha zinde olan taraftık. 86. Dakikada hem bizim hem de futbolcularımızın hiç beklemediği ve arzulamadığı bir anda, rakibin gol atma durumu yokken, uzaklaştırmaya çalıştığımız bir top rakibe çarparak kalemizde golü gördük ve mağlup olduk. Tabii ki mağlup olmak, o anda her şeyin bittiği an oluyor o anda. Onun için söylenecek çok şey yok. Önümüzdeki Dardanelspor maçına hazırlanmak zorundayız. Önümüzdeki süreçte lig daralıyor, bunun da bilincindeyiz.”

“FUTBOLUN DOĞRUSU YOK”
Dardanelspor maçıyla ilgili olarak da konuşan Erdem, “İyi futbola puan vermiyor” uyarısı yaptı. Erdem, “Takım olarak iç sahada çok etkili görünmesek de, Tokat ve Kırklarelispor maçlarını kazanmıştık, ama dış sahadaki bu oyunun karşılığı bu olmamalıydı. İnegöl’e puan alamaya hatta puanlar almaya gitmiştik.  Bunu alacak pozisyonları azda olsa pozisyon vermeden yakaladık. Futbolun doğrusu yok, mağlup olduk. Mağlup olunca da puan vermiyorlar. İyi futbola da puan vermiyorlar. Bunun da bilincindeyiz. Bir an önce Dardanelspor maçına hazırlanıp, o maçtan galip ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.  

“ÖNEMLİ OLAN SONUÇ ALMAK”
Puan tablosundaki makasın daralması ile ilgili soruya ise Teknik Direktör İlker Erdem şu cevabı verdi, “Planlama ve stratejimizde o sıkışık puan tablosunu da göz önünde bulunduruyoruz. Kazanmak zorundayız ama. Kazanmadan bu hesapları yapmak yanlış olur. Kazandığımız sürece oradaki baremi azaltmak veya çoğaltmak bizim elimizde. Oyuncularımızda bunun farkında aslında. Ama sonuç alamadığınız zaman ne yorum yaparsanız yapın bir önemi yok. Önemli olan sonuç. Bizde deplasmanlarda farklı bir oyun yonuyoruz, sahaların iyi olması, farklı bir konsantrasyonla. Maalesef deplasmanda bizde 1 galibiyet alabildik. Ama bundan sonraki süreçte bu futbolumuzu biraz daha geliştirebilirsek, üzerine koyabilirsek, biraz daha sert ve agresif oynayabilirsek farklı puanlar alabileceğimizi düşünüyorum. Bizim için sıralamadaki yerlerden ziyade müsabaka kazanmak daha önemli. Biz oyuncularımıza inanıyoruz. O yüzden pes etmek yok, hiçbir zaman pes etmeyeceğiz. İnatçılığımıza devam edeceğiz kazanmak adına.”

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri