''Beklemediğimiz bir yenilgi"

Torku Konyaspor'lu oyuncu İshak Çakmak, Çaykur Rizespor maçında iyi mücadele ettiklerini, ancak karşılaşmadan puansız ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

Boluspor deplasmanından alınan galibiyetin verdiği moralle hazırlandıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasına iyi başladıklarını ve öne geçmeyi de başardıklarını ifade eden İshak Çakmak, "1-0'dan sonra yakaladığımız net fırsatlarla farkı açma durumunu değerlendiremedik. Kırılma anı rakibin kendi hatamızdan bulduğu gol oldu. Samsunspor maçının adeta bir kopyası gibi oldu. Biz pozisyonlar bulduk ama golleri atan ve sonuca giden Çaykur Rizespor oldu.Kazanmayı çok istediğimiz, dahası hak ettiğimiz bir maçı puansız kapattığımız ve sahamızda yenilerek önemli bir avantajı kaybettiğimiz için çok üzgünüz." dedi.

"Bu maçı unutup önümüzdeki Nazilli Belediyespor kupa ve peş peşe deplasmanlarda oynayacağımız Denizlispor ve Kartalspor maçlarını düşünmeliyiz." diyen Çakmak, "Artık deplasmandan galibiyetlerle dönüp beklenmedik puan kayıplarını telafi etmeliyiz. Bunu başaracak gücümüz var" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri