Bekir’den özeleştiri

Torku Konyaspor’da 3 maçlık galibiyet serisi Darüşşafaka maçında sona erdi. Baş antrenör Aziz Bekir maç sonrası yaptığı açıklamada kötü basketbol oynadıklarını söyledi

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı maçta Darüşşafaka Doğuş’a farklı yenilerek seriyi nokatlamak zorunda kaldı. Karşılaşma sonrası konuşan  Torku Konyaspor Basketbol Başantrenörü Aziz Bekir, Darüşşafaka maçında kötü bir basketbol oynadıklarını söyledi 

Aziz Bekir: “Hücumda iyi değildik. Çok fazla istekli maça çıktık. Hücum iyi olmayınca  savunmayı da yapamadık. Tyrone ve Bremer’ı iyi kullanamadık. Çok hücum ribaundu verdik. Bu konsantrasyonla alakalı. Ribuand biraz istek meselesi. Bizimkiler topu kucağında bekliyor. Mücadele ediyorsun ama üst üstte hücum ribaundu veriyorsun. Takımı ilk dakikalarda tanıyamadım. Maçta çok basit hatalar yaptık. İyi basketbol oynayamadık. Maçı kaybetmemizin iki nedeni var. Oyun kuruculardan yeteri kadar destek alamadık ve çok hücum ribaundu verdik. Brazelton’ın da 5 faul alıp erken çıkması etkiledi bizi. Sistem olarak oyun kurucularımız çöktü” dedi.

EN BÜYÜK ÜZÜNTÜM TARAFTAR İÇİN OLDU

Torku Konyaspor’un başarılı  antrenörü Aziz Bekir  en büyük üzüntüsünün taraftar adına olduğunu ifade etti. Zorlu maçta kendilerini yalnız bırakmayarak salonu dolduran taraftarlara teşekkür ederek, “En büyük üzüntüm taraftar konusunda oldu. Salon tamamen oldu ama biz çok kötü oynadık. Maçı kazansaydık bir sonraki maça daha kolay taraftarları çağırabilirdik” ifadelerini kullandı.

Maç geliri KİMSEV’e bağışlandı

Torku Konyaspor Basketbol, Darüşşafaka Doğuş maçının gelirlerini KİMSEV’e bağışladı

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 6.haftasında Darüşşafaka’yı ağırlayan Torku Konyaspor Basketbol maçın tüm gelirlerini KİMSEV’e (Korunmaya Muhtaç ve Kimsesiz Çocuklar Vakfı) bağışladı. Mücadele öncesinde Torku Konyaspor Basketbol Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok, temsili çeki KİMSEV Vakfı yöneticilerine takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri