Bekir Boydak: Dünyadaki Milyonlarca Tüketiciye İnovasyonla Ulaşacağız

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, hedeflerinde sadece Türkiye’deki evler değil, dünyanın farklı pazarlarındaki milyonlarca tüketici olduğunu belirtti.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, hedeflerinde sadece Türkiye’deki evler değil, dünyanın farklı pazarlarındaki milyonlarca tüketici olduğunu belirtti. Boydak, “Onların istek ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek ürün ve hizmetleri en hızlı sürede bulmamızı sürekli yatırım yaptığımız inovasyon sağlayacak.” dedi.

Türkiye’de inovasyonun önemine dikkat çekmek ve inovatif girişimleri artırmak için Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ‘İnovasyon Haftası’nda, Boydak Holding şirketlerinden Boytaş, ‘Tasarım Geliştirme Liderliği’ ödülüne layık görüldü. Ödülü Boytaş adına Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Boydak Mobilya Grubu markalarının sektörde açık ara lider konumda olmalarında, grubun araştırma-geliştirme ve inovasyona yaptığı yatırımın çok önemli bir katkısı olduğunu ifade eden Bekir Boydak, “Mobilya sektöründe 60 yıllık geçmişi olan bir kurum olarak hep lider ve öncü olmayı başardık. Boytaş olarak Bellona, İstikbal, Mondi markaları için panel mobilya, oturma grupları, mutfak-banyo mobilyası ve sandalye üretimi gerçekleştiriyoruz. Yenilikleri takip etmemiz, kadromuzun sahada aktif bir şekilde çalışması, Ar-Ge ekibimizin günceli takip etmek ve trend belirlemekteki becerisi bizi bu noktalara taşıdı.” değerlendirmesinde bulundu.

‘Tasarım Geliştirme Liderliği’ ödülüne layık görülmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Bekir Boydak, “Biz bugüne kadar elde ettiğimiz başarıyı yenilikçilik gücümüze bağlarken, bundan sonraki hedeflerimize doğru ilerlerken de en büyük gücü yine yenilikçilik ve inovasyon yeteneğimizden alacağız. Bugün hedefimizde sadece Türkiye’deki evler değil, dünyanın farklı pazarlarındaki milyonlarca tüketici var. Onların istek ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek ürün ve hizmetleri en hızlı sürede bulmamızı sürekli yatırım yaptığımız inovasyon sağlayacak. Onlara inovasyonla ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri