Bekir başkan uğurlu geliyor

Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Bekir Duvarcı, başka bir deyişle de Konya’nın Bekir ağabeyi. O iyi bir Konyalı olduğu gibi, iyi de bir Konyasporlu.
 Yeşil-Beyazlı ekibe verdiği destekle bilinir. Yönetimlerin başı sıkıştığında ilk kapısı çalınan insanların başında Bekir Duvarcı gelir. Konyaspor’un Manisaspor maçının deplasman masraflarını üstlenen Bekir Duvarcı, yeşil-beyazlı temsilcimize uğurlu geliyor. Konyaspor, Bekir Duvarcı’nın masraflarını karşıladığı   4. karşılaşmadan da galibiyetle dönmeyi bildi. Kartal’ın galibiyetle dönmesi herkesi mutlu etti, ama Bekir Duvarcı daha bir mutlu oldu. Konyaspor’un Konya için önemli bir kurum olduğunun altını çizen Duvarcı, “Şehrin gelişmesi ve tanınması için Konyaspor’u önemsiyorum” diyerek, yeşil-beyazlı ekibe herkesin maddi anlamda destek olmasını istedi.  Konyaspor’un kesinlikle bu ligde tutulmasının gerektiğini de söyleyen Duvarcı, “Konyaspor  yabana atılacak bir kurum ya da göz ardı edilecek bir kurum değil. Dolayısıyla bu kurumun mutlaka ayakta kalması ve yaşaması lazım. Bunun için de Konyalıların takımlarına destek vermesi lazım. Konyalı vefalıdır, takımına sahip çıkar diye düşünüyorum. Konya’nın gelişmesi Konyaspor’un, Konyaspor’un gelişmesi de Konya’nın gelişmesi anlamına gelir. Konya ve Konyaspor’u birbirinden ayrı düşünmek olmaz. Özellikle Konyaspor’un bu şehre büyük getirisi var, bunu kimse inkar edemez. Konya’nın ismini gündeme taşıyan bir kurumdur Konyaspor. Bu nedenle herkes bu takıma ucundan kıyısından omuz vermelidir diye düşünüyorum.”
Konyaspor’un sıkıntılı sir süreçten geçtiğini, ancak bu süreci kendisine verilecek destekle en kısa zamanda atlatacağını söyleyen Bekir Duvarcı, kulüp başkanı Bahattin Karapınar’ın ve yönetimindeki arkadaşlarının Konyaspor’u şehre iyi anlatmasının gerektiğini bildirdi.  Bekir Duvarcı sözlerini şöyle sürdürdü:
“Herkes gönülden Konyaspor’u sever, Konyaspor’u sahiplenir ve Konyaspor’u omuzlarsa Konyaspor’un sırtı yere gelmez. Bunun için de şehrin herkesiminin Konyaspor noktasında el ele vermesi gerekir” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri