Beka Bahçeli’nin antika arabası mı?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, “Vatandaşın biri beka meselesi için bir beyaz eşyası markası diyor. Başka bir vatandaş ise ‘Herhalde Devlet Bahçeli’nin antika arabalarından biri” diyor. Beka Türkiye devletinin varlığının devamıdır” dedi

İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, merkez ilçe ve taşra ilçelerinin belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adayları Dedeman Otel’de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Tanıtım toplantısına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, İYİ Parti GİK üyesi Mesut Özarslan, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, merkez ve taşra ilçelerinin belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adaylar ve çok sayıda partili katıldı.

BEKA BİR BEYAZ EŞYA MARKASI MI?

Tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, bugüne kadar siyasetin kirlendiği ve siyasal yozlaşmanın olduğu bir dönemin yaşanmadığını söyledi. AK Parti ve MHP liderlerinin beka söylemlerini de değerlendiren Şenol Bal, konuşmasında şunları söyledi:

“Beka bizler olduğumuz müddetçe Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı asla ve asla tehlikeye düşmez. Hepimiz siber oluruz. Ama bu siyasal yozlaşmanın, bu siyasal ahlaksızlıkların devam etmesi halinde o toplumdaki çözülmelerden kaynaklı, tabii ki dış etkilerin de tesiri ile beka tehdidi doğabilir. Evet çok acıklıdır. Bir yerel seçime gidiyoruz. Belediye hizmetlerini en iyi şekilde yapabilecek projelerini ortaya koyabilecek insanları seçeceğiz. Belediye başkanları seçeceğiz, belediye meclis üyelerini seçeceğiz, muhtarları seçeceğiz. Şehrimiz için bizim kafamıza uygun insanları seçeceğiz. Ama maalesef savaş var Türkiye’de. Cumhur İttifika’nın iki partisi başından beri beka meselesi diye tutturup durdular. Vatandaşın biri beka meselesi için bir beyaz eşyası markası diyor. Başka bir vatandaş ise ‘Herhalde Devlet Bahçeli’nin antika arabalarından biri” diyor. Beka Türkiye devletinin varlığının devamıdır. Bir beka meselesi var deniyorsa bunun sebebi 16 yıldır bu ülkeyi yönetemediği ve tehlikenin içine attığı ortaya çıkıyor. O yüzden ciğer kediye teslim edilmez.

GERÇEKTEN BEKA SORUNU OLURSA KİMSE İNANMAYACAK

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ‘Benim naciz vücudum elbet toprak olacaktır. Ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’  diyor. Biz Atatürk’ün evlatları olarak bu devlet için kalkan olmaya hazırız. Geçmişte bir birine demedikleri kalmayan bu iki lider şimdi beka beka diye dolaşıyor. Biz bu ülkeyi böldürtmeyiz. Gerekirse kalkan oluruz. Ben şundan korkuyorum. Gerçekten bir beka sorunu olursa kimse inanmayacak. Her gün beka sorunu demek hoş bir şey değil. İktidar ülkedeki tehlikeleri bertaraf etmek zorundadır. Yerel seçimlerinden bahsedilmesi gerekirken, tarafsızlık yemini etmiş sayın Cumhurbaşkanı her gün iki ili gezip oy istiyor. O zaman tarafsızlık yeminine uygun hareket etmiyor. Bu kadar işsizliğin arttığı, ekonominin çok sıkıntılı olduğu, tarımın bitme noktalarına geldiği insanlarımızın inim inim inlediği, mutfakların yandığı bir dönemde gidin sarayınıza oturun ve bu milletin dertlerini nasıl çözeriz onu düşünün. Siz belediye başkanı mı olacaksınız? Belediye başkanlarını bırakın da millet seçsin.

BİZ DE SİZE ‘CUKKA VE ÇAMUR’ İTTİFAKI DERİZ

Zillet ittifakı diyorlar. Bizler hakaret etmiyoruz, bizler iftira etmiyoruz. Bizler ağzımızı bozmuyoruz. Biz de size çamur ittifakı mı diyelim? Demiyoruz. Hiç durmadan millet ittifakına oy veren vatandaşımıza dahi zillet derseniz biz de size ‘cukka ve çamur’ ittifakı diyebiliriz. Bunda da hiç haksız olmayız. Çünkü hiç durmadan çamur atıyoruz. Bizi ve ortağımız CHP’yi sürekli HDP ile ilişkilendirmeye çalışıyorsunuz. Bu tutmaz sayın Cumhurbaşkanı. Hele hele bizlere hiç tutmaz. Siz o söylediğiniz partiyle hep kol kolaydınız. Şimdi de kol kolasınız. Papağanlarını öttürüyorsunuz. Çıkıyor sözde eşbaşkan ‘Kürdistan’da kazanacağız’ diyor. Öcalan’la görüşüldüğünü de biliyoruz. Kapalı kapılar ardında terör örgütü PKK’nin siyasi uzantısı ile nasıl işbirliği içerisinde oldu."

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri