Bedesten Günleri büyük ilgi gördü

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, üç gün boyunca ziyaretçilerin memnun kaldığını ve esnafın yüzünün güldüğünü belirterek, “Şehrin ekonomisine katkı sağlamaya gayret ediyoruz” dedi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. “Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri” yoğun ilgi gördü. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, binlerce yıllık geçmişe sahip

Bedesten Çarşısı’nın günümüzde de ticaretin merkezi olma özelliğini sürdüren çok kıymetli bir yapı olduğunu ifade etti.

Ticaretin canlanması amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri’nde şehir içinden ve dışından gelen on binlerce misafiri ağırladıklarını belirten Başkan Altay, “16-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlediğimiz Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri kapsamında birçok etkinliğe ve indirime imza atıldı. Üç gün boyunca hem ziyaretçilerimiz memnun kaldı hem de esnafımızın yüzü güldü. Büyükşehir Belediyesi olarak ahilik geleneğini yaşatmaya, şehir ekonomisine katkı sağlamaya ve Bedesten kültürünü gelecek kuşaklara aktarmaya gayret ediyoruz. Bedesten Alışveriş Günleri’ne katılan tüm hemşehrilerime, misafirlerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ VE ESNAF MEMNUN KALDI

Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri’ne katılan vatandaşlar da birbirinden farklı etkinliklerden ve yapılan indirimlerden çok memnun kaldıklarını belirtti.

Şehir içinden ve dışından binlerce misafiri ağırlayan esnaflar da etkinlik kapsamında unutulmaya yüz tutan mesleklerin hatırlatılmasının da çok kıymetli olduğunu vurgulayarak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

ANTİKA MÜZAYEDESİ DE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri kapsamında gerçekleştirilen antika müzayedesi de vatandaşlardan büyük beğeni aldı.

Bedesten Alışveriş Günleri’ne gelen ziyaretçiler, antika müzayedesini görünce çok mutlu olduklarını belirterek, fiyatların piyasaya göre çok uygun olduğunu, benzer etkinliklerin devam etmesini istediklerini söyledi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri