Bedava uçak bileti kampanyası başladı! Tek yapmanız gereken bu

Türkiye'nin en büyük havayolu şirketleri arasında yer alan Pegasus bedava bilet kampanyası düzenledi. Söz konusu kampanyanın tüm detayları açıklandı.

Türkiye'de bazı şirketler zaman zaman büyük kampanyalara imza atıyor. Son olarak ülkenin en büyük hava yolu şirketleri arasında yer alan Pegasus bedava bilet kampanyası düzenledi. Söz konusu kampanya kapsamında bedava bilet kazanmak isteyenlerin yapması gerekenler duyuruldu.

Pegasus'un internet sitesinde kampanyayla ilgili şu ifadeler yer aldı:

"4-5 Haziran 2024 tarihleri arasında Pegasus İnternet Sitesi ve Pegasus Mobil uygulamasından 1 Temmuz – 15 Eylül 2024 seyahat tarihlerine yurt dışı bileti satın alan Pegasus BolBollular, yurt dışında veya yurt içinde 19 Kasım 2024 – 25 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek uçuşlarda geçerli bir adet hediye uçak bileti şifresi kazanıyor! Satın alınan ilk biletin biletlemesi gerçekleştikten sonra en geç 72 saat içinde hediye bilet şifreniz biletlemede iletişim bilgisi olarak verilen e-posta adresinize gönderilecektir. Gelen hediye bilet şifrenizi 27 Eylül 2024 - 27 Ekim 2024 tarihleri arasında kullanarak yurt dışında veya yurt içinde 19 Kasım 2024 – 25 Mart 2025 tarihleri arasındaki uçuşlarda aşağıda detayları belirtilen kurallara uygun olarak kullanabilirsiniz.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Tarihleri

Kampanya, kapsamında hediye bilet şifresi 4 Haziran 2024 - 5 Haziran 2024 (Türkiye yerel saatine göre 4 Haziran 2024 saat 09.00’dan itibaren 5 Haziran 2024 saat 23:59’a kadar satışın, ödemenin ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir) tarihleri arasında biletlemesi yapılacaktır.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı

Kampanya, sadece Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir. Hediye bilet şifresi ile de yalnızca Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden biletleme yapılabilir. Kampanyanın en ince ayrıntısına kadar tüm detayları www.flypgs.com adresinde yer alıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri