“Bebek katilleri ülkemize gelmesin’’

Genç Saadet Karatay, düzenlediği basın açıklamasında İsrail Cumhurbaşkanının Türkiye’ye gelmesini kınadı. Karatay Gençlik Kolları Başkanı Enes Alper, “Terör devleti İsrail cumhurbaşkanını Türkiye’de istemiyoruz” dedi

Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Şelale Parkı’nda İsrail Cumhurbaşkanı Hertzog’un Türkiye’ye gelmesini kınamak amacıyla basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasına Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Saadet Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, Saadet Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Sami Kollu, AGD Selçuklu İlçe Başkanı Durmuş Ali Kara, Saadet Merkez İlçeler Gençlik Kolları Başkanları, İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partili katılım sağladı. Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanı Enes Alper, “İsrail ancak güçten anlar. İsrail ile örtünen çıplak kalır’’ dedi. Basın açıklamasından sonra gençlik kolları üyeleri İsrail bayrağını ateşe verdi.

NORMALLEŞMEYİ KABUL ETMİYORUZ

Türkiye’nin İsrail ile olan normalleşme sürecini kabul etmediklerini ve eli kanlı teröristleri Türkiye’de istemediklerini vurgulayan Enes Alper, “Terör devleti İsrail’in her geçen gün mazlum coğrafyalara zulmü devam ederken, her yere kan ve gözyaşı götürürken, Müslümanlar her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ederken, haremimiz olan Mescid-i Aksa her gün terör devleti İsrail askerlerinin kanlı postalları ile kirletilirken, yıllardır süregelen zulümleri artarak devam ederken, terör devleti İsrail ile normalleşme sürecine girilmiş olmasını asla kabul etmiyoruz. Biz milli görüş gençliği ve Saadet Partili gençler olarak eli kanlı bebek katilleri ile asla normalleşmeyeceğiz. Ve bütün gücümüzle bu normalleşmenin karşısında olmaya devam edeceğiz. Gür bir sesle ifade ediyorum ki: terör devleti İsrail’in cumhurbaşkanını Türkiye’de istemiyoruz. Terör devleti siyonist İsrail ile normalleşme yollarına gidilmesi ve katil cumhurbaşkanının ülkemize gelecek olması aziz milletimiz için utanç verici bir durumdur. Müslümanlara yapılabilecek en büyük zulümdür’’ şeklinde konuştu.

İSRAİL ANCAK GÜÇTEN ANLAR!

Yaptığı konuşmada Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın sözünü hatırlatan ve İsrail’in ancak güçten anlayacağını belirten Alper, şunları kaydetti: "İslam âlemi ve mazlum tüm coğrafyaya bu kadar zulmü yapan zalim İsrail ve onun katil yöneticileri değilmiş gibi, Müslümanların mabedi Mescid-i Aksa’yı kirleten, esir hale getiren zalim İsrail ve onun katil yöneticileri değilmiş gibi normalleşme sürecine giren cumhurbaşkanı Hertzog’un ülkemize geleceğini ilan eden iktidara ve sayın cumhurbaşkanına da diyoruz ki: terör devleti ile normalleşmekten vazgeçin. Bu aziz vatanın toprağına tepeden tırnağa kana bulanmış bebek katillerinin girişine izin vermeyin. Bırakın yeni anlaşma yapmayı mevcut anlaşmaları da iptal edin! Unutmayın merhum Erbakan hocamızın dediği gibi; ‘İsrail ancak güçten anlar!’ Şunu da unutmayalım ki gençlik kolları genel başkanımızın deyimiyle ‘İsrail ile örtünen çıplak kalır, bu zulümlere ortak olur." Biz Saadet Partisi Karatay gençlik kolları olarak bir kez daha ifade ediyorum ki: terör devleti İsrail cumhurbaşkanını Türkiye’de istemiyoruz.

EYYÜB KARAKUZU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri