Bebek Kahvaltısı

Bebek Kahvaltısı

Annelerin karınlarında 9 ay boyunca taşıdığı, sütü ile beslemiş olduğu bebekleri 6. aya ulaştığında artık anne sütünün içeriği onların vücutları için gerekli olan besin değerlerini tam anlamıyla karşılayamayacağı için ek gıdalara başlamak gerekir. Ancak günümüz de her şey hormonlu ve katkı maddeli olduğundan her aile ister ki bebekleri için başlayacakları ek gıdalar tamamen organik olsun. Bu nedenle de firmamız tamamen doğal ve organik ürünleri üretti. Ancak sağlıklı şekilde beslenmenin en önemli koşulu olan nı da unutmamak gerekir.

Kahvaltının İçeriğinde Neler Olabilir?

Alerjisi olabilecek çocuklarınızı da düşündük ve her ürün için içeriğine uygun olarak alerjen uyarısı yaptık. Onun yanı sıra da bebek kahvaltısı için bebeklerinizin yiyebileceği aylarına uygun olarak yiyebilecekleri sebzelerden doğal çorbalar, sebzeli makarnalardan, pirinç unlarına, anne eli ile yapılmış anne köfte harçlarına kadar her şey bulunmaktadır.

Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Firmamız da bebek kahvaltısı için üretmiş olduğumuz gıdalara ulaşmanız için yapmanız gereken şey oldukça basittir. İnternet üzerinden http://www.makarnalutfen.com/ adresine girmeniz yeterlidir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri