Bebeğini almak isteyince bıçaklandı

Çocuğu olmayan karısının üstüne getirdiği kumadan çocuk sahibi olan bir kişi, resmi nikahlı karısıyla birlikte çocuğu alarak göndermek istediği kuma tarafından bıçaklandı.

Olay, saat 04.00 sıralarında Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Saçaklı Sokak'ta meydana geldi. Uzun yıllar önce evlenen Akif K. (43) ve Fikriye K. (50) çiftinin çocukları olmadı. Çocuk sahibi olmak isteyen çift eve dini nikahla ikinci bir kadın getirilmesi konusunda anlaştı. Bunun üzerine 2 yıl önce Esme A. (28), Fikriye K.'ye kuma olarak dini nikahla Akif K. ile evlendi. Akif K. ile Esme A.'nın 11 ay önce Resul ismini verdikleri bir çocukları oldu. Esme A.'nın çocuğunun olmasının ardından Akif K. ve Fikriye K, genç kadının çocuğu bırakarak evden gitmesini istemesi üzerine tartışmalar yaşanmaya başladı. 11 aylık bebeği elinden alınmak istenen Esme A. dün gece kocası ve kuması tarafından darp edildikten sonra evden atılmak istendi. Çocuğundan ayrılmak istemeyen Esme A. kavganın büyümesi üzerine eline geçirdiği bıçakla dini nikahlı kocası Akif. K.'yi baldırından ve omzundan bıçakla yaraladı. Karısı Fikriye K. tarafından olay yerine çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Akif K. tedavi altına alındı. Kocası ve Fikriye K. tarafından darp edilen Esme A. da sağlık kontrolü için bebeği Resul'le birlikte aynı hastaneye getirildi. 
Kucağında bebeğiyle birlikte hastane çıkışında gazetecilerin sorularına cevap veren Esme A, "Beni kuma olarak getirdiler, çocuk için getirdiler. Şimdi de çocuğu bırakıp git diyorlar. Çocuğumu kesinlikle vermem" dedi. Akif K.'nin hastanede tedavisi devam ederken, Esme A. ve Fikriye K. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri