Bdp Eş Genel Başkanı Kışanak: Paketin İçerisi Bomboştur Şovla Dolmaz

BDP Eş Genel Başkanı Gülten Kışanak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın açıklanacağı belirtilen demokrasi paketinin içerisinin boş olduğunu ve şovla da dolmayacağını söyledi.

BDP Eş Genel Başkanı Gülten Kışanak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın açıklanacağı belirtilen demokrasi paketinin içerisinin boş olduğunu ve şovla da dolmayacağını söyledi.

Mersin'deki bir düğün salonundan partisinin İl Kongresine katılarak burada konuşma yapan Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Genel Başkanı Gülten Kışanak, Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacak olan demokrase paketinin Kürt sorununu çözme konusunda süreci ilerletme konusunda artık bir kapasitesi ve anlamının fazlaca kalmadığını söyledi.

"Kürt halkının temsilcileri ile Türkiye demokrasi güçleri ile Türkiye demokratik kamuoyu ile konuşmadan tartışmadan istişare etmeden, müzakere etmeden hazırlanacak bir paketin içeriğinin halkın ihtiyaçlarına cevap vermeyeceğini herkes çok iyi biliyor" diyen Kışanak, "Zaten bu süre içerisinde bir taraftan bekleyin paket geliyor derken, bir taraftan da pakette nelerin olmayacağını Sayın Başbakan'da AKP hükümetinin yetkilileri de defalarca ifade ettiler. Böylece paketin içerisini kendileri boşalttılar. Şimdi o boş paketi şovla doldurmaya çalışıyorlar. Günlerdir bir propaganda furyası, 'paket açıklandı açıklanacak, amman bizi bekleyin, aman ekranlarınızın başında durun, bütün televizyonlar canlı yayında verecek'. Sayın Başbakan sende biliyorsun Allah'ta biliyor, kul da biliyor ki o paketin içerisi bomboştur. Şovlada dolmaz" şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri